Tek

Vsem športnim navdušencem je blagovna znamka Mizuno zagotovo dobro poznana. Ta proizvajalec športne opreme s sedežem na Japonskem že od leta 1906 proizvaja izdelke za zelo široko paleto športov, vključno s tekom, rokometom, odbojko, nogometom in golfom. S tem se je obvezalo k večji razpoložljivosti športne opreme in k spodbujanju ljudi k večji športi aktivnosti.

Dva najnovejša modela tekaških copat Mizuno sta utelešenje najsodobnejše tehnologije MIZUNO ENERZY. Ta je postavila tehnologijo blaženja in odzivnosti na najvišji nivo.

Ta dva modela sta Wave Rider Neo, ki je zasnovan za hiter tek, in Wave Sky Neo, ki je znan po svoji mehkobi in izjemnem blaženju.

Mizuno Wave Rider Neo

Vrhunski tekaški copat Wave Rider Neo vam je sedaj na voljo tudi v prodajalnah Intersport. Predstavlja popolno ravnovesje blaženja in odzivnosti. V moški in ženski različici navdušuje tako tekače kot tudi tekačice, ki si želijo hitrega in odzivnega teka. Je lažja različica legendarnega Riderja in je s svojimi zgolj 256 g najlažji Wave Rider, kar so jih kdaj ustvarili.

Največja novost, ki vam jo ponuja moški in ženski model Wave Rider Neo, je konstrukcija vmesnega podplata s plastjo Mizuno Enerzy materiala. Ta se nahaja v dodatnem sloju tudi na petnem delu podplata. Omogoča vrhunsko odzivnost z veliko količino povratne energije, ki v kombinaciji z Mizuno Wave nudi dinamično, odzivno in prijetno tekaško izkušnjo.

Vsem zvestim uporabnikom tekaških copat Mizuno je zagotovo že poznana tehnologija Mizuno Wave. Ta zagotavlja stabilno amortizacijo in tako na vsakem koraku zagotavlja tako blaženje kot stabilnost, ki sta potrebni za učinkovit odriv v nov korak.

Posebna zgornja konstrukcija je izdelana iz brezšivnega tkanega materiala, ki je v obliki nogavice in v zgornjem delu copata spremlja gibanje stopala. S tem preprečuje nestabilnost noge v copatu. Tekaški copat Wave Rider Neo se na ta način popolnoma prilega stopalu, zaradi česar so občutki pri teku izjemno prijetni. K temu pripomore tudi prosojni podplat G3, ki omogoča močnejši odmik prstov in s tem vrhunski občutek.

S tekaškim copatom Mizuno Wave Rider Neo bodo tekači dosegli popolnoma nov in višji nivo teka. Zato bodo z njim zadovoljni vsi redni tekači in maratonci, ki premagujejo kilometre na urejenih terenih.

Mizuno Wave Sky Neo

Na naših policah lahko poiščete tudi tekaški copat Mizuno Wave Sky Neo, ki velja za izredno udoben nevtralen tekaški copat. V tem copatu je Mizuno predstavil svojo najnovejšo tehnologijo Mizuno Enerzy Core. S tem je presegel vse rekorde v mehkobi. Tovrstni material je odgovor na vse večje želje tekačev po večjem udobju in blaženju. Zato ni nič presenetljivega, da je Mizuno izdelal tekaški copat, ki je kar za 263 % mehkejši in 56 % živahnejši od običajnih materialov na trgu.

Za vse ljubitelje teka je pomemben podatek, da je Wave Sky Neo edini tekaški copat, ki vključuje to tehnologijo. S tem zagotavlja resnično edinstven občutek pri teku. Njegov podplat je izdelan iz izjemno trpežne gume in je sestavljen iz treh plasti.

Zgornji del podplata je sestavljen iz že omenjene tehnologije Enerzy Core, ki nudi dodatno udobje in lahkotnost. Srednji del je iz U4iCX, ki nudi udobje in stabilnost. Spodnji del, ki je iz materiala Enerzy, ki nudi blaženje in odzivnost.

Če k vsem omenjenim lastnostim podplata dodamo še vsem poznano tehnologijo Mizuno Foam Wave, dobimo tekaški copat, ki zagotavlja mehkobo in udobje kot še nikoli do sedaj.

Z njim bodo popolno zadovoljstvo doživeli vsi tisti tekači, ki imajo radi visoko stopnjo blaženja in iščejo poskočen tekaški copat, s katerim bo premagovanje daljših tekaških razdalj lažje in prijetnejše.

Tekaški copat Mizuno Wave Sky Neo pa se odlikuje tudi po svojem zgornjem delu copata, ki je konstrukcijsko podoben nogavici in na ta način nudi boljši oprijem stopala in boljšo kontrolo gibanja peta – prsti in obratno. Njegova dodatna prednost je v tem, da je zgornji del copata vključno z jezikom pleten v enem delu, kar zagotavlja udobno prileganje, ki drži stopalo udobno in stabilno na enem mestu. Sodobna zgornja oblika pa ne prinaša le udobja, ampak tudi izjemno zračnost in majhno težo tekaškega copata Wave Sky Neo.

Iščete dinamično blaženje in dober občutek odzivnosti? Si želite mehkega, poskočnega in udobnega teka? Potem poiščite modele tekaških copat Mizuno Wave Rider Neo in Mizuno Wave Sky Neo v Intersportovih prodajalnah. Ženski in moški modeli iz kolekcije Neo prinašajo svež in nov videz. Ta navdušuje le s svojo tehnologijo, ampak tudi s sodobnim dizajnom zgornjega dela tekaškega copata.

Celotna ponudba tekaških copat je na voljo TUKAJ.