Trendi

Ko je govora o različnih blagovnih znamkah, nas vedno najprej zanima kakovost in tradicija – in Russell Athletic je blagovna znamka, ki ne razočara ljubiteljev športa prav v nobenem pogledu!

Vse od svoje ustanovitve pa do danes blagovna znamka Russell Athletic ni pozabila, da je njeno glavno poslanstvo izdelovati oblačila, v katerih se bodo ljudje najbolje počutili. K temu je osredotočena celotna njihova proizvodnja, pri čemer imata pomembno vlogo težnja po inovativnosti in želja, da ostane blagovna znamka zopet priljubljena med vsemi generacijami.

Russell Athletic – znamka s tradicijo

Blagovno znamko Russell Athletic je davnega leta 1902 ustanovil Benjamin Russell v Alabami. Sprva je imela tovarna 10 šivalnih in 8 pletilnih strojev, strast do športnih oblačil pa je Benjamina Russlla vodila k vse večjim izzivom. Začel je izdelovati športne drese in oblačila za športnike po celi državi. Leta 1926 je njegov sin dobil idejo, da bi srbeče in neudobne drese zamenjali z bombažnimi, in rezultat je njihov ikonični pulover z okroglim ovratnikom iz leta 1930.

Od tedaj naprej se je proizvodnja oblačil vedno bolj širila. Poleg športnih oblačil so izdelovali tudi srajce, spodnje perilo, majice s kratkimi puloverji in vrhnja oblačila, ki so bila izdelana posebej za vojsko in mornarico. Do šestdesetih let prejšnjega stoletja je blagovna znamka tako postala največji proizvajalec športnih oblačil v Združenih državah Amerike, za svojo podobo pa so začeli uporabljati ameriškega orla.

Blagovna znamka je tako leta 2002 praznovala 100-letnico svojega uspešnega obstoja. To je še en dokaz več, da je Russell Athletic globoko zakoreninjen v zgodovino športa, osredotočen na inovativnost, vsestranskost in kakovost – vse to se odraža tudi na njihovih oblačilih.

Kakovostni materiali, ki nudijo popolno udobje

Danes je Russell Athletic sinonim za kakovost in vsestranskost. Njena bogata športna dediščina je dovolj tehten razlog, da po njihovih oblačilih posega vse več ljubiteljev športa, hkrati pa njihova oblačila izražajo prav poseben modni slog.

Dodana vrednost kakovostnim športnim oblačilom Russell Athletic so zagotovo njihovi materiali, ki s svojimi tehničnimi lastnostmi zagotavljajo optimalno zmogljivost. K temu pripomore neprestana težnja k inovativnosti, rezultat katere so razvoj tehnologij, ki ponujajo popolno udobje.

Russell Athletic je tako naredil pravi preboj v evoluciji klasičnih puloverjev in v svoje puloverje iz flisa vključil lastnosti za uravnavanje vlage. Tehnologija Dry-Power Fleece je njihova največja inovacija, ki poskrbi za dvojni sistem uravnavanja vlage – najprej absorbira znoj s telesa in ga nato prenese na zgornjo plast blaga, zaradi česar ostane telo bolj suho.

Blagovna znamka, ki se želi ponovno približati mladim

Potem ko je Russell Athletic dosegel svoj prvi preboj s proizvodnjo dresov, pa se danes osredotoča predvsem na oblačila za prosti čas. S svojimi najnovejšimi kolekcijami se skuša ponovno približati mladim, zato sodeluje s številnimi glasbeniki in modno industrijo.

Podjetje izdeluje modne puloverje s kapuco, majice, jakne, trenirke, kratke hlače in spodnje perilo. Vse to in še več vam je na voljo tudi v Intersportu.

Kratke hlače različnih dolžin, barv in krojev so izdelane iz mehke bombažne mešanice, ki nudi popolno udobje pri nošenju. Zaradi pestre ponudbe različnih modelov pa so primerne za različne priložnosti.

Russell Athletic majice s kratkimi rokavi že dolgo narekujejo edinstven modni slog. Ker pa so izdelane iz prijetne bombažne tkanine, je to udoben kos oblačil za rekreacijo, prosti čas ali za udobje svojega doma.

Seveda ne moremo tudi mimo ikoničnega puloverja s kapuco, v katerem boste vedno oblečeni po zadnjem modnem slogu. Velik kenguru žep, vtisnjen zaščitni znak na sprednji strani in pestra izbira različnih barvnih odtenkov poskrbijo za atraktiven izgled kjerkoli in kadarkoli.

Dolge hlače in trenirke so še en kos oblačil, po katerem slovi Russell Athletic in po katerem posega vse več mladih. Modni kroji s patentom poskrbijo za vedno privlačen izgled, zato so hlače primerne tako za prostočasne aktivnosti kot tudi za pohajkovanje po mestu.

Če se želite počutiti udobno, izberite Russell Athletic!

Več kot očitno je, da je Russell Athletic blagovna znamka za vse ljubitelje športa in mode, ki se želijo v oblačilih počutiti dobro in tudi dobro izgledati. Če želite tudi vi okusiti udobje te blagovne znamke, lahko izbirate med številnimi modeli, ki so vam na voljo v Intersportu.