Povzetek

Trendi

Prenovljena in razširjena prodajalna Intersport BTC City Ljubljana navdušuje s široko izbiro, unikatnim interierjem in z vznemirljivo prodajno izkušnjo.

Zaščitni znak nove prodajalne je zagotovo zeleno pročelje, ki odpira vrata v tri nadstropja, kjer je športnim navdušencem na voljo več kot 200 znamk ter skoraj 15.000 različnih izdelkov za šport in prosti čas.

Na več kot 2000 m2 povečana prodajalna, ne prinaša le okrepljene ponudbe, temveč je več poudarka namenjenega preizkušanju izdelkov, zabavi in vznemirljivi prodajni izkušnji.

Največ pozornosti bodo zagotovo deležni prostoren in dobro založen tekaški kotiček s tekaškim centrom, kjer je možno opraviti meritev stopala, izdelati vložke po meri in preizkusiti copate; pa v les odet pohodniški oddelek, v katerem je možno preizkusiti obutev in v vremenski sobi pri različnih ohladitvah testirati oblačila. Kolesarski oddelek v prvem nadstropju dopolnjuje kolesarski servis, ki ga izvaja uveljavljeno servisno podjetje Bikehanic.

Posebno pozornost so namenili trajnostnim kolekcijam in električni mobilnosti kot dvema pomembnima temama, ki sta v zadnjem obdobju zaznamovali tudi športno industrijo.

Kletna etaža ostaja zbirališče za ljubitelje ekipnih športov, športov z loparji, treninga in vseh vrtljivih rekvizitov, od rolerjev, rolk do skirojev.

Novost v prodajalni je tudi »lounge« kotiček, kjer lahko počakate na spletno naročilo ali se okrepčate s prigrizkom in napitkom.

Poletje se je tudi uradno začelo, zato je več kot dovolj razlogov, da obiščete prenovljeni Intersport BTC City Ljubljana in poiščete navdih in rekvizite za aktivne počitnice.

Intersport je z več kot 5400 prodajalnami v 40 državah eden izmed vodilnih športnih trgovcev v svetu in največji v Sloveniji. Kot premijski partner največjih znamk v športni industriji ponuja številne ekskluzivne modele, pa tudi lastne znamke med katerimi so najbolj priljubljene Mckinley, Energetics, Firefly in Nakamura.

Kontakt: pr@intersport.si