Fitnes

Top fitnes copati za letošnjo jesen

Nepredvidljivo jesensko vreme in nekoliko nižje temperature sta razloga, ki nas prisilita, da začnemo razmišljati o alternativnih športnih aktivnostih v dvorani. In ena izmed njih je tudi vedno bolj priljubljena vadba v fitnesu.

Zanjo potrebujete le ustrezno športno opremo – predvsem primerne fitnes copate. Najbolj priljubljene modele prihajajoče sezone si že lahko ogledate na naših policah in v spletni trgovini. Z njimi bo športna aktivnost varna in udobna, prav tako pa jih lahko uporabite tudi za katerokoli drugo oblike vadbe v dvorani.

Nike Air Zoom Superrep 2

Blagovna znamka Nike nikoli ne razočara svojih športnih navdušencev, in tudi s copati Nike Air Zoom Superrep 2 je tako. Vsem ljubiteljem in ljubiteljicam fitnesa je to jesen na voljo ženski model v kombinaciji bela, črna in zlata barva, ter njegova moška različica v črno beli kombinaciji.

Ne glede na to, vas bodo ti copati za fitnes navdušili s svojo zasnovo, saj že vizualno izstopajo s svojim edinstveno zasnovanim podplatom. Vendar pa ta ne izstopa le vizualno, ampak tudi s svojo kakovostjo. Njegov poseben material zagotavlja najboljši oprijem, saj je popolnoma prilagojen gladkim površinam v dvoranah.

Nike Metcon 7

To jesen bo navduševal še en Nikov model fitnes copatov, in sicer Mike Metcon 7. Z njim bo vadba v fitnesu zagotovo popolnoma brezskrbna. Zaradi posebnega profila podplata, ki je prilagojen gladkim površinam v dvorani, pa ga lahko uporabite tudi za katero koli drugo dvoransko športno aktivnost.

S copati Nike Metcon 7 boste imeli najboljši oprijem, hkrati pa večjo stabilnost ob hitrih spremembah smeri gibanja. Navdušili vas ne bodo le s svojim izgledom, ampak tudi s svojim udobjem. Zgornji del je iz mrežastega materiala, ki poleg udobja poskrbi tudi za večjo zračnost. Ne spreglejte tudi ženskega modela, ki je že na poti do naših polic.

Reebok Nano X1 Adventure

Reebok Nano X1 Adventure je model fitnes copatov, ki vas ne bo razočaral tudi pri najbolj zahtevnih treningih. Njihov zgornji del je izdelan iz trpežnega mrežastega materiala, ki poskrbi za večjo zračnost in trpežnost copata.

Že na prvi pogled boste opazili značilno zasnovo podplata s fleksibilnimi utori, ki poskrbi za večjo prilagodljivost ob izvajanju različnih gibalnih aktivnosti. Tako moški kot tudi ženski model vas bosta navdušila s svojo stabilnostjo in izjemnim udobjem pri visoko intenzivni vadbi

Under Armour Charged Aurora

Fitnes copati Under Armour Charged Aurora so izdelani posebej za žensko stopalo, zato niso le elegantnega videza, ampak navdušujejo tudi z drugimi karakteristikami. Že ko ga boste prijele v roko, boste navdušene nad njegovo nizko težo in posebno zasnovo podplata.

Ta ima vgrajeno posebno blaženje s peno Micro G, kar zagotavlja udoben korak, odlično odzivnost in stabilnost. Vrhnji material poskrbi za večjo zračnost in trpežnost copata, zato ga boste lahko dolgo časa uporabljale.

Under Armour ProjectRock 4

Blagovna znamka Under Armour pa ni pozabila tudi na vse predstavnike moškega spola. Zato je zasnovala moške fitnes copate Under Armour ProjectRock 4, ki so s svojo rumeno barvo izjemno vpadljiv.

Vendar copati ne izstopajo le po svoji barvi, ampak tudi po izjemno nizki teži in udobju. Notranjost copatov je oblazinjena s posebnim protizdrsnim materialom, zato bo vadba izjemno udobna in varna. Posebna tehnologija blaženja poskrbi za njegovo večjo odzivnost in tudi udobje ob vsakem doskoku, zato bodo tudi poškodbe postale preteklost.

Puma LqdCell Method 2.0

Na naše police pa prihajajo tudi moški in ženski fitnes copati blagovne znamka Puma. Izjemno lahki fitnes copati so vsestransko uporabni, saj jih lahko uporabite tudi za tek, zaradi svoje sodobne zasnove pa boste vedno v modi.

Copate odlikuje odlično blaženje, ki poskrbi za večjo odzivnost in udobje. Zato so to idealni copati za vadbo, pri kateri prihaja do veliko sprememb gibanja in poskokov. Če pa k temu dodamo še posebno zasnovan podplat za boljši oprijem na vseh podlagah, dobite popolne fitnes copate za različne športne aktivnosti v dvorani in izven nje.

Kam po fitnes copate, ki vas nikoli ne bodo pustili na cedilu?

Ker je biomehanika gibanja v fitnesu in drugih vadbah v dvorani popolnoma različna napram teku ali kolesarjenju, si je potrebno umisliti tudi drugačno športno obutev. Ta poskrbi za potrebno udobje, stabilnost in odzivnost, zato ni vseeno v kakšnih copatih za fitnes boste vadili.

Tega se dobro zavedamo tudi pri Intersportu, zato vam v svoji ponudbi zagotavljamo pester nabor najbolj kakovostnih copatov za fitnes, ki vas pri vadbi nikoli ne bodo razočarali.