Trendi

Top 5 idej za poletni outfit

Temperature rastejo in poletje se približuje. Zato je sedaj pravi čas, da preverite, ali je tudi vaša garderoba pripravljena na tople dni. Pobrskajte po svoji garderobni omari in ugotovite, kateri kosi oblačil vam manjkajo, da boste svojo obstoječo garderobo osvežili z najnovejšimi modnimi kombinacijami.

Če še nimate ideje za poletni outfit, si oglejte našo ponudbo, kjer boste našli svoje najljubše kose oblačil za popoln poletni videz.

Nike

Prepričani smo, da vas pestra ponudba blagovne znamke Nike tudi tokrat ne bo razočarala. V svojo modno rutino lahko tudi to poletje vključite udobne Nike pajkice, ki jih lahko kombinirate z najrazličnejšimi zgornjimi kosi oblačil. Za športni videz lahko izberete športne majice brez rokavov v različnih barvnih kombinacijah, za nekoliko bolj trendovski videz pa jih lahko kombinirate z modno krojenimi T-Shirt majicami s stilom.

Za najbolj vroče poletne dni pobrskajte po pestri ponudbi kratkih hlač Nike v različnih barvnih kombinacijah in potiskih, ki jih krasi njen zaščitni znak Swoosh. Zaradi širšega kroja in privlačnega dizajna se boste v njih počutili sproščeno, gibanje pa bo udobno.

K temu lahko dodate lahke in zračne športne copate, nikakor pa ne boste zgrešili z modnimi in izjemno udobnimi natikači Nike.

Superdry

Za vse predstavnice ženskega spola bodo oblekice Superdry v svojem privlačnem trendovskem kroju in zanimivim grafičnim potiskom letošnje poletje zagotovo zmagovalna kombinacija. Njihova uporaba je izjemno vsestranska, saj jih lahko nosite na plaži ali pa jih oblečete za skok po opravkih. Za nekoliko bolj športni videz lahko izberete pajke, ki so vedno IN, ali pa kratke hlače, ki ji lahko kombinirate z ženskimi majicami z ali brez rokavov, pri katerih je poudarek na udobju in stilu.

Tako kot so pajke zaščitni znak vseh predstavnic ženskega spola, pa lahko enako trdimo za moške kargo kratke hlače Superdry, brez katerih si poletja ne moremo predstavljati. V kombinaciji z atraktivnimi majicami s kratkimi rokavi ali pa polo majicami Superdry boste vedno izgledali športno in elegantno.

Adidas

Le kdo ne pozna natikačev Adidas, ki so skozi desetletja postali prava modna ikona. Vsako poletje so ti natikači pravi modni hit, in nič ni drugače tudi letos. Okrašeni trak z legendarnimi tremi črtami in različni barvni odtenki so zagotovilo, da jih boste lahko kombinirali z najrazličnejšimi kosi oblačil.

Med najpogostejšimi kombinacijami so zagotovo kratke hlače Adidas tako za moške kot tudi za ženske, ki so zasnovane v sodobnem kroju. Različne dolžine hlačnic zadovoljijo najrazličnejšim željam in okusom, zaradi raznolikih barvnih odtenkov pa lahko ustvarite različne modne sloge. V ponudbi lahko izbirate Adidas kratke hlače, ki so okrašene z legendarnimi tremi črtami ali pa brez. Ne glede na to, za katere se boste odločili, pa se bodo k njim odlično podale različne majice s kratkimi rokavi. Izbirate lahko tudi med oblekami, zaradi atraktivnega izgleda pa boste vedno v trendu.

Firefly

Blagovno znamko Firefly že od nekdaj odlikuje trendovski dizajn, lahkotnost in raznolikost vzorcev ter barv, zaradi česar boste v njihovih oblačilih izgledali še bolj mladostno. Kratke hlače in majice s kratkimi rokavi so obvezen kos garderobe za poletje in tudi v tem primeru vas ta blagovna znamka ne bo razočarala.

Izbirate lahko med modeli kratkih hlač, ki so trendovskega in športno-urbanega videza, hkrati pa so izjemno prijetne za nošenje. K njim se odlično podajo majice s kratkimi rokavi v različnih barvnih odtenkih in krojih.

Ko se pripravljate na poletje, pa ne smete pozabiti tudi na obutev. Izbirate lahko med lahkimi platnenimi športnimi copati Firefly, ali pa se odločite za sandale ali natikače, ki se bodo odlično podali k vsaki casual poletni opravi.

Deha

Vse predstavnice nežnejšega spola boste zagotovo navdušene nad našo pestro ponudbo oblek blagovne znamke Deha. Njihovi različni kroji, barvni odtenki in dolžine zadovoljijo različnim okusom in prepričani smo, da boste zagotovo našle nekaj zase. Vse obleke so udobno krojene, zato se ne boste v njih počutile le modno, ampak tudi udobno.

Izjemno modno in elegantno pa boste izgledale tudi, če boste izbrale kratke hlače Deha v atraktivnem in privlačnem videzu. Njihov značilen širok kroj vam omogoča svobodno gibanje, zaradi česar se boste še posebej počutile udobno.

Nikakor pa ne smete spregledati tudi izjemno pestre ponudbe majic s kratkimi rokavi ali brez. Različni kroji, barvni odtenki, pisani potiski vam omogočajo sestaviti najboljšo kombinacijo, v kateri se boste na eni strani počutili šik in trendovsko, na drugi strani pa tudi športno in aktivno. Če k temu dodamo še kakovostne naravne materiale, smo prepričani, da s to izbiro ne boste zgrešili.

Pripravite se na poletje z Intersportom!

Če ste ob brskanju po vaši garderobni omari ugotovili, da vam primanjkuje nekaj kosov poletnih oblačil, ne odlašajte in temeljito preverite našo ponudbo. Prepričani smo, da boste ob pestri izbiri poletnih oblačil sestavili svojo najboljšo poletno kombinacijo, v kateri se ne boste počutili le modno, ampak tudi udobno in lahkotno.