Tek

Cestni tekaški čevelj Salomon Sonic 4 s povečanim udobjem in odzivnostjo

V zadnjih nekaj letih je Salomon pokazal, da lahko svoje znanje kot proizvajalec visokozmogljive obutve za tekače po divjem terenu in pohodnike uporabi tudi v svetu teka po asfaltu. Potem, ko je znamka ob uvedbi cestnih tekaških copat Sonic in Predict RA v letih 2019 in 2020 prejela vrsto nagrad zelo cenjenih tekaških publikacij, je spomladi 2021 še nadgradila ponudbo v liniji Sonic.

Salomon Sonic 4 Balance

Salomon Sonic 4 Balance je zasnovan tako, da tekačem ni treba izbirati med čevlji, ki ne ustrezajo njihovim potrebam do popolnosti.

Sonic 4 Balance je namreč brezkompromisen vadbeni čevelj, ki je opremljen z vrhunskim oblazinjenjem in hitrim odbojem. Balance, ki ga je Runner’s World UK poimenoval “Najboljši novi čevelj leta 2020”, za izjemno zmanjšanje vibracij uporablja Salomonovo tehnologijo Opti-Vibe. Pomaga tudi proti mišični utrujenosti, hkrati pa zagotavlja živahen in odziven tek.

Osredotočena geometrijska os ločevanja pomaga pri uravnoteženem, lahkem prehodu od stika s podlago do stopala. Mehkejša mreža in nova notranja konstrukcija zagotavljata udoben, a odziven cestni tekaški čevelj. Padec: 8 mm.