Trendi

Prihod novega šolskega leta je za vsakega učenca posebno doživetje. Veselje je še toliko večje, če šolar v novo šolsko leto vstopi s kakovostno in privlačno opremo. Ključno vlogo imajo zagotovo šolski nahrbtniki. Njegova velikost se mora v največji možni meri ujemati z velikostjo otroka. Pomemben vpliv na dobro počutje med nošenjem ima tudi teža nahrbtnika.

Posebno pozornost namenite še hrbtišču nahrbtnika, ki naj bo čim bolj čvrsto, anatomsko oblikovano in oblazinjeno. Naramnice šolskega nahrbtnika naj bodo široke, oblazinjene in nastavljive po velikosti. Nahrbtnik naj ima čim več predalov, da bo otrok lahko lažje našel določeno šolsko potrebščino. Stranski žepi zaradi ohranjanja ravnotežja nahrbtnika naj ne bodo prenapolnjeni.

Dobro vidni in vodoodporni šolski nahrbtniki

Na šolskem nahrbtniku so izjemno dobrodošli različni odsevniki, ki bodo poskrbeli za dovolj dobro vidnost v manj ugodnih vremenskih razmerah. Pri izbiri nahrbtnika preverite še, ali je vodoodporen. Vodoodpornost nahrbtnika bo poskrbela, da bodo šolski zvezki in druge potrebščine vedno ostali povsem suhi.

Ne nazadnje pa je za otroka pomemben še videz šolskega nahrbtnika. Pri tem naj ima otrok precej proste roke. Izbere naj si barvni odtenek, vzorec ali motiv, ki mu najbolj prija.

Bogata in široka ponudba šolskih nahrbtnikov v prodajalni Intersport

V prodajalnah Intersport so vam na voljo visokokakovostni šolski nahrbtniki najrazličnejših barv, vzorcev in motivov priljubljenih blagovnih znamk, kot so Adidas, Deuter, Jack Wolfskin, McKinley, Nike, Pro Touch, Wheel Bee.

Nahrbtniki so trpežni, zanesljivi in izjemno udobni za nošenje. Ponujajo veliko prostora za shranjevanje. Posebej so zasnovani za nošenje knjig in dokumentov. Vključujejo več glavnih in stranskih predalov z zadrgami. Odlikujejo se po posebej oblikovanih hrbtiščih, ki skupaj s širokimi naramnicami poskrbijo za kakovostno razporeditev bremen.

Letošnji šolski hit – nahrbtniki Fortnite

V prodajalnah Intersport vsako leto poskrbimo za kakšno posebno šolsko novost. V tem hipu so pravi šolski hit privlačni večbarvni nahrbtniki Sprayground FORTNITE.

Visoko kakovostna linija atraktivnih šolskih nahrbtnikov so plod sodelovanja Spraygrounda s priljubljeno igro Fortnite.

Nahrbtniki so narejeni iz visokokakovostnih materialov. Imajo nastavljive paske ter ergonomično zasnovo z zračno mrežico za udobno in prijetno nošenje. Šolske potrebščine otroci lahko shranjujejo v pregledne žepe z zadrgo. Poseben predal je namenjen za prenašanje prenosnega računalnika. Na voljo je tudi poseben predal za očala.