Povzetek

Nogomet

Težko pričakovana linija kopačk adidas Cold Blooded je ena glavnih kolekcij leta 2018, ki je bila preizkušena s strani najbolj priznanih igralcev. V udarnih barvnih kombinacijah črne, rdeče in bele bodo kopačke profesionalnim ter rekreativnim nogometašem omogočale neverjeten nadzor nad žogo, stabilnost in okretnost ter prilagajanje gibanju stopal. Modele Predator 18.1, NEMEZIZ 17.1, X17.1 in COPA 18.1 bodo v nogometnih spopadih med drugimi preizkusili Luis Suarez, Gabriel Jesus, Gareth Bale in Paul Pogba.

Nova linija adidas Cold Blooded predstavlja štiri različne modele kopačk v udarni rdeči, črni in beli barvi. Kopačke Predator 18.1, NEMEZIZ 17.1,  X17.1 in COPA 18.1, ki zagotavljajo maksimalen nadzor,  ne glede na podlago igre.

Med modeli adidas Cold Blooded prednjači Predator 18.1, ki s pletenim zgornjim delom zagotavlja podporo celotnemu stopalu, CONTROLSKIN površina pa nudi optimalen oprijem žoge za večjo stabilnost  in boljši nadzor na igrišču. Nogometni čevelj igralcu zagotavlja stabilizacijo gibanja, medtem ko nova hibridna konfiguracija čepov izboljšuje rotacijo in  posledično oprijem. Najnovejša predatorka se udobno prilega nogi, saj notranjost posnema obliko stopala, ikonični adidasov podplat BOOST pa poskrbi za optimalen povratek energije.

V  adidasu so novo kolekcijo namenili dinamičnim in spretnim nogometašem, ki od nogometnih čevljev pričakujejo maksimalno udobje, okretnost, oprijem in stabilnost za popolno podporo na različnem terenu. Zahvaljujoč napredni tehnologiji modela NEMEZIZ 17.1 in X17.1 omogočata eksplozivnost gibanja tudi pri visoki hitrosti in spremembi smeri. Za učinkovito igro model NEMEZIZ  vsebuje tehnologijo TORSIONTAPES, ki se popolnoma prilega stopalu in lahek podplat TORSIONFRAME, ki zagotavlja večjo okretnost. Model X, namenjen pravim napadalcem, pa navdušuje s tankim NON STOP GRIP  filmom za boljši nadzor in podplatom SPRINTFRAME, ki stabilizira hitre spremembe gibov.

Kolekcijo Cold Blooded zaključuje najbolj klasičen izmed adidasovih modelov, kopačka COPA 18.1 v črno-rdeči barvi z značilnimi tremi belimi črtami. COPA je bila prvič predstavljena v 70-ih prejšnjega stoletja in kar 38 let uspešno izziva nasprotnike na nogometnih igriščih. Novost, ki jo prinaša letošnje leto so najnaprednejši zmogljivi materiali. Vrhunska usnjena zgornja plast omogoča nepremagljiv prvi stik z žogo in optimalno udobje, X-RAY Vamp Cage zmanjšuje drsenje ob sprejemu žoge, kompresijski preklopni jezik pa prinaša podporno prileganje in stabilnost.