Kolesarjenje

Električna kolesa – odlična priložnost za popolno zadovoljstvo pri kolesarjenju

Električna kolesa so vedno bolj priljubljena, saj imajo številne prednosti. Ena od njih je, da omogočajo lažje premikanje brez potenja. Zato so odlična rešitev za prevoz na delo.

Vendar pa električna kolesa že dolgo niso samo to. V ponudbi lahko zasledimo tudi treking modele ali pa takšne s polnim vzmetenjem, ki vas brez težav popeljejo tudi na zahtevnejše kolesarske ture.

Izberite si električno kolo, ki bo odgovarjalo vašim potrebam

Ne glede na to, ali kupujete električno kolo za prevoz na delo ali pa za nedeljsko kolesarjenje, je predvsem pomembno, da je kakovostno in takšno, da bo popolnoma zadovoljilo vaše potrebe.

Pri Intersportu smo tako pomislili prav na vse kolesarje, zato smo vam pripravili prav posebno ponudbo. Pri nas so vam na voljo kakovostna električna kolesa priznane blagovne znamke Head, Genesis in Moustache. Z njimi bo postalo kolesarjenje pravi užitek.

Zakaj izbrati električna kolesa Head?

Podjetje Head je v zadnjih 50 letih vodilno podjetje na področju proizvodnje športne opreme. Zato ni nič nenavadnega, da svojo kakovostno opremo prodajajo po celem svetu. Njihova ponudba pa ni namenjena le profesionalnim športnikom. Zase boste našli nekaj tudi, če ste eden od športnih navdušencev.

Podjetje se ponaša z izjemno široko ponudbo za različne športe. Med njimi je tudi kolesarjenje. Če se odločite za električna kolesa Head, boste pri kolesarjenju deležni izključno kakovostnih materialov, sodobne zasnove in popolnega udobja.

Za vas smo pred prihajajočo kolesarsko sezono izbrali nekaj najboljših modelov. V nadaljevanju sezono bomo ponudbo dopolnili tudi z novimi modeli električnih koles znamke Genesis, kot so eVO FS 2.1, ePRO 2.1, ePRO 1.0 in moško ter žensko električno kolo eTOURING 2.0.

Genesis E-Pro MTB 2.1 PT

Genesis E-Pro MTB 2.1 PT je gorsko električno kolo, ki ima baterijo elegantno skrito v okvirju, tako da je kolo uravnoteženo in enostavno za uporabo. Kolo ima zmogljivo baterijo in pogon Bosch, tako da bodo vaši kolesarski izleti daljši in bolj sproščeni. 29-palčni obročniki se udobno kotalijo čez ovire, za poganjanje in prestavljanje skrbi oprema Shimano Deore XT, za ustavljanje učinkovite disk zavore Shimano s 180 mm rotorji, osnova za vse pa je kakovosten okvir iz aluminija in vzmetne vilice Suntour s 120 mm hoda.

Genesis E-VO FS 2.1 PT

Genesis E-VO FS 2.1 PT je odlično, polnovzmeteno gorsko električno kolo, ki ima baterijo ravno tako skrito v okvirju, kar je zagotovilo, da je kolo uravnoteženo in enostavno za uporabo. Zmogljiva in zanesljiva baterija Bosch zagotavlja, da so kolesarski izleti dolgi in brez skrbi.
29-palčni obročniki omogočajo udobno premagovanje ovir. Za poganjanje in prestavljanje skrbi oprema Shimano Deore XT, za ustavljanje učinkovite disk zavore Shimano z 203 mm rotorji, osnova za vse pa je kakovosten okvir iz aluminija in prednje ter zadnje vzmetenje Rock Shox.

Moustache Samedi 27 XRoad 

Za električno kolo Moustache Samedi 27 XRoad bi lahko rekli, da je ustvarjen za številne gorske avanture. Ponaša se z okvirjem, ki je izdelan iz kakovostnega aluminija in je opremljen z odličnim prednjim vzmetnjem Suntour. Zaradi tega boste deležni največjega udobja tudi na najbolj razritih terenih, kjer vam bodo zagotovo prišle prav tudi učinkovite disk zavore Shimano s 180/160 mm rotorji.

Električnega kolesa Head Lagos II se bodo razveselili predstavniki moškega in ženskega spola, saj ga uvrščamo v kategorijo univerzalnih koles. K temu pripomorejo tudi 27,5-palčna kolesa, zaradi česar je to okretno in stabilno električno kolo. Da boste uspešno prekolesarili na vaš cilj, pripomore izjemno zmogljiv elektromotor Shimano in izjemno kakovostne prestave Shimano Deore, ki ponujajo najboljše prestavno razmerje.

Head Lagos Lady

Kot že ime pove, se bodo električnega gorskega kolesa najbolj razveselile kolesarke. Najprej jih bo navdušil okvir, izdelan iz kakovostnega aluminija, ki je opremljen s prednje vzmetenimi vilicami Suntoru XCM in 27,5-palčnimi kolesi.

To bistveno pripomore k bolj udobni vožnji brez nepotrebnega tresenja krmila, hkrati pa nudi popoln nadzor in stabilnost na najbolj zahtevnih terenih.

Kolo je izdelano izključno za kolesarke, ki na svojih gorskih kolesarskih turah potrebujejo dodatno pomoč zmogljivega elektromotorja Shimano in najboljše prestavno razmerje s pomočjo prestav Shimano Deore. S tem je užitek pri doseganju svojih kolesarskih ciljev bistveno večji, pri čemer vam ni potrebno skrbeti za svojo varnost. Za to poskrbijo izjemno kakovostne hidravlične diskaste zavore Shimano.

V Intersport po električno kolo za zdravo telo!

Če ste med tistimi, ki razmišljate o nakupu električnega kolesa, je sedaj pravi čas, da pobrskate po pestri ponudbi električnih koles, ki vam jih ponujamo. Za najbolj zagrete kolesarje in kolesarke smo poskrbeli tako, da smo zanje pripravili izključno najbolj kakovostna električna gorska kolesa priznanih blagovnih znamk.