Električna kolesa – odlična priložnost za popolno zadovoljstvo pri kolesarjenju

Električna kolesa so vedno bolj priljubljena, saj imajo številne prednosti. Ena od njih je, da omogočajo lažje premikanje brez potenja. Zato so odlična rešitev za prevoz na delo.

Vendar pa električna kolesa že dolgo niso samo to. V ponudbi lahko zasledimo tudi treking modele ali pa takšne s polnim vzmetenjem, ki vas brez težav popeljejo tudi na zahtevnejše kolesarske ture.

Izberite si električno kolo, ki bo odgovarjalo vašim potrebam

Ne glede na to, ali kupujete električno kolo za prevoz na delo ali pa za nedeljsko kolesarjenje, je predvsem pomembno, da je kakovostno in takšno, da bo popolnoma zadovoljilo vaše potrebe.

Pri Intersportu smo tako pomislili prav na vse kolesarje, zato smo vam pripravili prav posebno ponudbo. Pri nas so vam na voljo kakovostna električna kolesa priznane blagovne znamke Head. Z njimi bo postalo kolesarjenje pravi užitek.

Zakaj izbrati električna kolesa Head?

Podjetje Head je v zadnjih 50 letih vodilno podjetje na področju proizvodnje športne opreme. Zato ni nič nenavadnega, da svojo kakovostno opremo prodajajo po celem svetu. Njihova ponudba pa ni namenjena le profesionalnim športnikom. Zase boste našli nekaj tudi, če ste eden od športnih navdušencev.

Podjetje se ponaša z izjemno široko ponudbo za različne športe. Med njimi je tudi kolesarjenje. Če se odločite za električna kolesa Head, boste pri kolesarjenju deležni izključno kakovostnih materialov, sodobne zasnove in popolnega udobja.

Za vas smo pred prihajajočo kolesarsko sezono izbrali nekaj najboljših modelov. V nadaljevanju sezono bomo ponudbo dopolnili tudi z novimi modeli električnih koles znamke Genesis, kot so eVO FS 2.1, ePRO 2.1, ePRO 1.0 in moško ter žensko električno kolo eTOURING 2.0.

Head Muret II

Polno vzmeteno električno kolo Head Muret II vas bo navdušilo s svojim lahkim karbonskim okvirjem. Če k temu dodamo še izjemno zmogljiv elektromotor Shimano EP8, pa bo za vas zagotovo postal dosegljiv marsikateri gorski cilj.

Kombinacija prednjih 29-palčnih in zadnjih 27,5-palčnih koles bo poskrbela, da boste kolo lažje nadzorovali tudi v vseh nepredvidljivih situacijah in vremenskih razmerah.

Karbonski okvir odlikuje odlično nastavljeno prednje in zadnje vzmetenji RockShox, zato boste deležni popolnih užitkov tudi na vseh grobih poteh in drugih zahtevnih terenih. Da boste s tem kolesom kos vsem daljšim avanturam, bo poskrbela zmogljiva 630 Wh baterija. Za večjo varnost so ključnega pomena hidravlične diskaste zavore, ki se dobro znajdejo v vseh vremenskih pogojih, ne zmoti pa jih niti vlaga ne mokrota.

Head Terni

Polno vzmeteno električno gorsko kolo Head Terni ima okvir izdelan iz aluminija. Zato je to gorsko kolo, ki ga lahko še vedno uvrščamo med lažja električna kolesa, zato je namenjen tako kolesarjem kot tudi kolesarkam. Z njim boste brez težav dosegli marsikateri, prej nedosegljivi, gorski vrh. Pri tem vam priskoči na pomoč zmogljiv elektromotor Shimano in kombinacija sprednjih 29-palčnih in zadnjih 27,5-palčnih koles. Ti omogočajo boljšo okretnost, zaradi česar ne boste imeli nobenih težav z njegovim nadzorom.

Za ta model električnega kolesa je značilna polno vzmetena zasnova s 140 m hoda. To pomeni, da boste deležni vzmetenja tako na sprednjih vilicah kot tudi zadaj z amortizerji, kar zagotavlja udobno vožnjo na vseh zahtevnejših terenih in večjo varnost. Zanjo pa dodatno poskrbijo hidravlične štiri batne diskaste zavore, ki se dobro znajdejo v vseh situacijah in pogojih.

Head Lagos II

Za električno kolo Head Lagos II bi lahko rekli, da je ustvarjen za številne gorske avanture. Ponaša se z okvirjem, ki je izdelan iz kakovostnega aluminija in je opremljen z odličnimi prednjimi vzmetenimi vilicami Rock Shox Recon. Zaradi tega boste deležni največjega udobja tudi na najbolj razritih terenih, kjer vam bodo zagotovo prišle prav tudi hidravlične štiri batne diskaste zavore Tektro.

Električnega kolesa Head Lagos II se bodo razveselili predstavniki moškega in ženskega spola, saj ga uvrščamo v kategorijo univerzalnih koles. K temu pripomorejo tudi 27,5-palčna kolesa, zaradi česar je to okretno in stabilno električno kolo. Da boste uspešno prekolesarili na vaš cilj, pripomore izjemno zmogljiv elektromotor Shimano in izjemno kakovostne prestave Shimano Deore, ki ponujajo najboljše prestavno razmerje.

Head Lagos Lady

Kot že ime pove, se bodo električnega gorskega kolesa najbolj razveselile kolesarke. Najprej jih bo navdušil okvir, izdelan iz kakovostnega aluminija, ki je opremljen s prednje vzmetenimi vilicami Suntoru XCM in 27,5-palčnimi kolesi.

To bistveno pripomore k bolj udobni vožnji brez nepotrebnega tresenja krmila, hkrati pa nudi popoln nadzor in stabilnost na najbolj zahtevnih terenih.

Kolo je izdelano izključno za kolesarke, ki na svojih gorskih kolesarskih turah potrebujejo dodatno pomoč zmogljivega elektromotorja Shimano in najboljše prestavno razmerje s pomočjo prestav Shimano Deore. S tem je užitek pri doseganju svojih kolesarskih ciljev bistveno večji, pri čemer vam ni potrebno skrbeti za svojo varnost. Za to poskrbijo izjemno kakovostne hidravlične diskaste zavore Shimano.

V Intersport po električno kolo za zdravo telo!

Če ste med tistimi, ki razmišljate o nakupu električnega kolesa, je sedaj pravi čas, da pobrskate po pestri ponudbi električnih koles, ki vam jih ponujamo. Za najbolj zagrete kolesarje in kolesarke smo poskrbeli tako, da smo zanje pripravili izključno najbolj kakovostna električna gorska kolesa priznanih blagovnih znamk.