Smučanje

Tudi nekateri otroci so tako navdušeni nad smučanjem, da se ga lotevajo z maksimalno stopnjo resnosti. Za mlade smučarje, ki že zelo zgodaj začnejo spoznavati čare večje hitrosti, so vsi glavni proizvajalci izdelali nekoliko bolj zahtevne smuči, ki so izdelane po vseh najbolj sodobnih standardih.

Tehnologije in atraktiven izgled za mlade smučarje

Ko otroci preidejo prvo fazo, v kateri pridobijo tiste najbolj pomembne občutke in osvojijo osnovne prvine, je čas za prehod na nekoliko bolj zahtevne smuči. Le te so namenjene nekoliko bolj ambicioznim mladim smučarjem. Ti že spoznavajo čara smučanja pri večji hitrosti. Proizvajalci se zavedajo, da se prav v tej skupini skrivajo bodoči vseživljenjski smučarski navdušenci. Zato so za mlade smučarje zasnovali smuči, ki so že opremljene z nekaterimi tehnologijami, ki jih ponujajo prave odrasle smuči.

V večini primerov so najboljše otroške smuči zasnovane v atraktivni ali celo tekmovalni grafiki. Ta je še dodatna spodbuda za mlade smučarske nadebudneže. Le kaj je lahko večja motivacija, kot smučanje z enakimi smučmi, kot jih imata na primer Filip Flisar ali Marcel Hirscher.

1. Smuči Atomic Redster MH 

Tudi najmlajši smučarji lahko uživajo v vseh dobrotah, ki jih ponuja inovativna serija Redster. Po zaslugi tehnologije Bend-X bodo najmlajši smučarji s smučmi Redster MH uživali v odličnem oprijemu in dinamiki.

Za dodatno motivacijo pa skrbi podpis največjega Atomicovega asa Marcela Hirscherja.

2. Smuči Elan RC Race

Elan RC Race so odlične smuči za odlične smučarske nadebudneže. Oprmeljene so s tehnologijo WaveFlex, ki omogoča izjemno učinkovito upogibanje smuči ter s tem izvedbo zavojev po robnikih. Privlačna je tudi zunanja podoba, ki spominja na tekmovalne smuči znamke Elan.

3. Smuči Fischer RC4 Race JR 

Smuči Fischer Race JR so prave otroške dirkalke. Odlikujeta jih tehnologiji Air Power in Fiber Tech, ki skrbita za odlično upogljivost in oprijem.

Navdušuje pa tudi atraktivna grafična podoba.

4. Smuči Head Supershape SLR Pro 

Head Supeshape SLR Pro so smuči, ki otrokom omogočajo smučanje pri nekoliko višjih hitrostih. Seveda omogočajo tudi smučanje po robnikih. Primerne so za otroke od osmega leta starosti naprej. To so smuči, s katerimi je napredek še hitrejši.

5. Smuči Nordica Dobermann Combi Pro S

Nordica Dobermann Combi Pro S so odlične otroške smuči, ki so zasnovane z leseno sredico in so nekakšen povezovalni element med slalomskimi in veleslalomskimi smučmi. Ponujajo dinamično upogljivost. Poleg tega pa jih odlikuje tekmovalna grafika.