Povzetek

Fitnes

Deseta različica priljubljenega fitnes copata Reebok Nano ima sodoben dizajn, odlikujejo pa ga tehnološka dovršenost, izjemna prilagodljivost, udobje in slogovna prilagodljivost.

Nano X je vrhunski copat za vadbo vseh vrst športov, ki ga bodo z veseljem nosili vsi ljubitelji vadbe.

Novi Reebok Nano X je na voljo v različnih barvnih različicah in je primeren za vse stopnje treningov. Z izboljšano tehnologijo, stabilnostjo in udobjem, ki ga zagotavlja pena visoke gostote, Nano X podpira različne gibe za vse tiste, ki želijo med treningom izkoristiti svoj polni potencial.

Poleg nadgrajene tehnologije, sestavljene iz lahkega materiala za še večjo zračnost, je izboljšano tudi udobje. Nano X je stabilen in zagotavlja varen občutek v sklepih med gibanjem.

V zadnjem desetletju je Reebok prisluhnil željam potrošnikov in se prilagodil spremembam v fitnes svetu, da bi ponudil najboljše fitnes copate na trgu. Z Nano X Reebok dviguje standarde v svetu treningov na višjo raven.

“Za nami je deset let inovacij, ves trud pa smo vlagali v to, da bi dosegli standarde, ki jih je določila naša zvesta Nano skupnost. Prisluhnili smo nasvetom športnikov z vsega sveta in prav oni so nas vodili skozi postopek ustvarjanja copata Nano X,” poudarjajo pri Reeboku. “Rezultat je copat, ki simbolizira celo desetletje predanega dela in raziskav. Veseli in veseli smo, da lahko pripadnikom fitnes skupnosti ponudimo popolnoma inovativen izdelek.”

Kot osebni in fitnes trenerki mi je zelo pomembna kvaliteta športnega obuvala. Stopalo je prvi del telesa, ki je v stiku s podlago, je naš temelj, ki sprejema informacije in nam jih preko receptorjev vrača. Kar pomeni, da lahko preko stopala izvemo ogromno informacij o tem, kaj se dogaja z našo držo. 

Optimalen prenos teže po stopalih je 50 % na peti, 30 % na blazinicah palca in 20 % na blazinicah ostalih prstov. Nano X športni copat nam tako zagotavlja stabilnost kot dovoljuje mobilnost. Sam si ne predstavljam več vadbenega procesa brez kvalitetne obutve kot je Nano X.

– Rebeka Simonič Fink, fitnes trenerka FZS 3. Stopnja

Rebeka Simonič Fink

Nano X predstavlja zavzetost podjetja Reebok za inovacije in zato copat ne le presega konkurenco, temveč tudi ustreza vsem potrebam po funkcionalnem treningu. Nove copate Nano X najdete v prodajalnah in v spletni trgovini intersport.si.

Reebok Nano X, ženski fitnes copat

Reebok Nano X, moški fitnes copat

Reebok Nano X, moški fitnes copati