Trendi

Mikaela Shiffrin je z naskokom najboljša smučarka zadnjih let. Njene zmagovalne serije so skorajda zastrašujoče, zato strokovnjaki pravijo, da je prav ona najresnejša kandidatka, da podre rekord, ki ga s 86 zmagami na tekmah svetovnega pokala drži legendarni Ingemar Stenmark. Smučanje 24-letne Američanke je unikatna kombinacija, talenta, elegance, lahkotnost in moči. Vse skupaj je seveda nadgrajeno z neštetimi urami trdega dela. In to ne le na snegu, temveč tudi v telovadnici in v naravi.

Glede na to, da je Mikaela doma iz Vaila v ameriški zvezni državi Kolorado, precej treniga opravi na prostem. V koloradskih prostranstvih ima za to res odlične možnosti. A Vail je kraj, ki se nahaja na visoki nadmorski višini, skoraj 2500 metrov nad morjem. Zato za aktivnosti v naravi otrebuje kakovostno opremo.

Ko se poda na gorski tek, na gorsko kolo ali zgolj na gozdno-gorsko potepanje, si najraje obleče jakno Adidas My Shelter. To je prav poseben kos oblačila, ki je namenjen nepredvidljivim vremenskim razmeram. Pravzaprav se ne ustraši niti vetra niti neurja niti močnega naliva.

Iz mesta v naravo

Jakna Adidas My Shelter odlikuje izrazito sodobna zasnova in enostaven minimalističen kroj. Poleg zgoraj omenjene narave je z lahkoto uporabna tudi v urbanih okoljih. V resnici je bila zasnovana na podlagi raziskav specifičnih vremenskih pogojev, kakršni vladajo v svetovnih metropolah, kot so New York, London, Šanghaj in Tokio.

V tej jakni je utelešeno 50-letno udejstvovanje na ustvarjanja tehničnih materialov, ki jim je dodan sodoben pridih.

Za vse razmere

Adidas My Shelter je lahka in hkrati robustna jakna, ki ponuja izdatno mero zaščite tako v urbanih kot tudi v naravnih okoljih. Odlikuje jo visok ovratnik, v katerega se je možno skriti, kadar brije močan veter. Funkcionalna kapuca pa zagotavlja zaščito, kadar dežuje. Kadar je ne potrebujete, pa jo lahko zložite v ovratnik. Jakna je izdelana iz materiala, ki odlično odvaja vlago, hkrati pa je zunanja stran prevlečena s posebnim slojem, ki odbija vodo.

Poleg tega je opremljena z dvema zunanjima žepoma in funkcionalnimi žepi v notranjosti. Na hrbtu pa je okrašena z legendarnimi tremi črtami Adidas. Za varnost ponoči pa skrbijo številni odsevni detajli.

Poleg ženske jakna, na katero prisega Mikaela Shiffrin, je na voljo tudi moška različica.

Ta dva produkta pa napovedujeta še več podobno funkcionalnih oblačil, ki bodo sestavljali kolekcijo My Shelter. Tam zunaj se vedno dogaja nekaj zanimivega, zato je škoda, da bi bili kar doma.