Obleci se za športne podvige v naravi!

V novi pohodniški sezoni priporočamo

Pohodniški nahrbtnik McKinley Minah CT 40

McKinley Minah CT 40 je vsestransko uporaben nahrbtnik za aktivnosti v naravi. Nad njim bodo navdušeni vsi ljubitelji pohodništva.

Pohodni čevlji Merrell MOAB 2 Vent

Nov, izboljšan Moab 2 Vent je lahek pohodniški čevelj, ki nudi še več udobja in boljši oprijem stopala. Zaradi svoje lahkotnosti je primeren za različne aktivnosti na prostem.

Pohodne palice McKinley MIGRA 07

McKinley MIGRA 07 so palice za pohodništvo, ki nudijo oporo tako na poti navzgor kot navzdol in ob tem pomaga prihraniti dragoceno moč. Palica ima antomsko oblikovan ročaj, nastavljanje dolžine pa je enostavno in zanesljivo.

Pohodništvo naj bo prijazno do okolja

Intersport na globalni ravni že nekaj let uresničuje trajnostno razvojne cilje,  ki temeljijo na skrbi za okolje, ljudi in živali.  Ko boste prihodnjič v kateri izmed prodajaln Intersport ali v naši spletni trgovini izbirali novo športno garderobo, bodite pozorni na oznake, ki vam sporočajo, na kakšen način ali iz katerih materialov je to oblačilo narejeno.

PFC FREE

PFC Free je poseben okolju prijazen premaz, ki oblačilom zagotavlja odlično odbojnost vode.

S.CAFÉ

Gre za poseben material, ki je izdelan iz kavnih zrnc. Izdelava tega materiala je energijsko učinkovita.

Membrane Aquamax Eco, Aquabase Eco in Ventmax Eco so izdelane po standardu OEKOTEX 100, so hitro razgradljive in ne vsebujejo flourokarbonov.

DRY PLUS ECO

Oblačila iz tega materiala zagotavljajo hitro sušenje ter izdatno mero udobja in zračnosti.

Za pot v hribe ne pozabite

POHODNE PALICE
ČELADE

STEKLENICE

PRVA POMOČ

Kotiček za najmlajše pohodnike

Tudi najmlajši so lahko navdušeni pohodniki. S pisano ponudbo pohodniške opreme jih lahko pripravite na varne dogodivščine v naravi!

Še več izdelkov za mlade pohodnike

Hribi nas povezujejo