Pokukaj v šotore McKinley

Se odločate za nakup šotora, pa bi radi prej videli njegovo notranjost? Sedaj vam za to ni potrebno več obiskati prodajalne. Oglejte si naše videe s 360-stopinjskim vpogledom v šotore McKinley!

ŠOTOR MCKINLEY ESCAPE 20.2

je lahek potovalno-športni šotor. Primeren je za dve osebi. Zaradi svoje nizke teže je uporaben na večdnevnih pohodih. Ponuja posebno zaščito proti vlagi in vetru. Opremljen je s sprednjim in stranskim vstopom.

ŠOTOR MCKINLEY VEGA 20.3

Sodoben športni šotor, ki je primeren za klasično taborjenje poleg tega pa je uporaben tudi za druge aktivnosti v naravi. V njem lahko udobno spijo tri odrasle osebe. Šotor je opremljen z učinkovitim ventilacijskim sistemom.

ŠOTOR MCKINLEY VEGA 40.3 SW

V njem lahko udobno soijo tri odrasle osebe. Zasovan je tako, da je spalnica ločena od velikega predprostora. Šotor je opremljen z učinkovitim ventilacijskim sistemom. Palice so izdelane iz steklenih vlaken, klini pa so jekleni.

Kako izbrati pravi šotor za kampiranje?

Nakup šotora sploh ni enostavna stvar. Glede na res bogato ponudbo najrazličnejših modelov, se je treba te naloge lotiti premišljeno in sistematično. Za začetek je treba vedeti, za kakšen namen potrebujete šotor, kako ga boste prevažali, koliko ljudi bo v njem spalo … Družinski šotori so namreč nekaj povsem drugega kot športni šotori, ki jih vzamete s sabo na pohodniške pustolovščine.

Za tople in udobne noči priporočamo…

Ko pade mrak in je čas za spanje, je čas za enega najbolj razburljivih delov kampiranja – spanje na prostem. Pripravili smo izbor izdelkov, ki jih priporočamo za brezskrbne noči stran od doma.

SPALNA VREČA CAMP COMFORT 5

Spalna vreča McKinley Camp Comfort 5 je dobro podložena in zelo udobna za spanje. Je odlična izbira za kampiranje, saj boste v njej spali dobro zaščiteni. Je prostorna in primerna za osebe do 195 cm, v njej vam bo prijetno v okoljih s temperaturami do 5 stopinj. Še poseben obložen spodnji del ohranja v hladnih nočeh topla stopala.

SAMONAPIHLJIVA BLAZINA MCKINLEY COMFORT L70

Samonapihljiva podloga McKinley Comfort L70 nudi veliko udobja, saj imadebel sloj pene in integriran vzglavnik. Kljub svoji velikosti se enostavno in kompaktno zloži z dvema trakovoma ter ni težka za prenašanje. Pripravljena bo zelo hitro. Izdelana je iz trpežnega materiala, ki je prijeten na dotik.

Kaj pa priprava hrane?

Mize in stoli so običajno osnoven del vsakega gospodinjstva. Vendar tega pohištva ne moremo vzeti s seboj na kampiranje, zvečer pa se pojavi še težava s svetlobo. A brez skrbi, imamo vse, kar potrebujete!