Genesis

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

16 izdelkov

24   60  

16 izdelkov

24   60  

Genesis za zahtevne ljubitelje poganjanja pedal

Kolesarjenje je ena od najmikavnejših športnih dejavnosti, saj prinaša številne koristi, ki so ne nazadnje povezane tudi z zdravjem. A preden sedete na kolo, poskrbite, da bo primerno opremljeno, izjemnega pomena pa je, da boste med poganjanjem pedal sedeli na pravi vrsti kolesa. Če za svoje kolesarske podvige še niste kupili ustrezne vrste, obiščite prodajalno Intersport, kjer vam ponujamo kolesa vseh vrst vrhunskih blagovnih znamk, med katerimi vam ne sme uiti ena od najbolj priljubljenih. To je Genesis.

Kolo Genesis vam je v Intersportu na voljo v različnih vrstah. Ne glede na to, za katero vrsto se boste odločili, izbirate lahko med ženskimi, moškimi in otroškimi kolesi Genesis.

Vrste koles Genesis

Prodajalne Intersport vam ponujajo vrhunska Genesis kolesa v številnih različicah. Na voljo so vam električna kolesa, gorska kolesa, mestna kolesa in treking kolesa. Izbira vrste kolesa je odvisna predvsem od vrste terena, po katerem boste vneto poganjali pedala.

Električna kolesa so v zadnjem času postala pravi modni hit. Zanja se odloča vse več ljudi, tudi starejših. Tudi takšna vrsta kolesa lahko uporabniku ponuja vrsto prednosti. Vsekakor pa ljubitelji kolesarjenja še vedno uživajo zlasti na klasični zasnovi kolesa. Med najbolj priljubljenimi vrstami sta zagotovo cestno in gorsko kolo. Tudi ti dve vrsti boste v specializirani prodajalni s kolesi našli v več različicah.

Genesis za vse generacije in oba spola

Priljubljena avstrijska blagovna znamka je poskrbela, da na njihovih sodobno in vrhunsko zasnovanih kolesih lahko kolesari prav vsa družina, ne glede na starost in ne glede na spol. Na voljo vam je prikupno otroško kolo Genesis, ki najmlajše kolesarje navdušuje v več različicah v različnih najatraktivnejših barvnih odtenkih.

Zamikalo vas bo tudi žensko kolo Genesis, saj je odlično zasnovano tudi za še tako zahtevne predstavnice nežnejšega spola. Odločiti se bodo morale le o tem, ali bi se raje usedle na električno, gorsko, mestno ali treking kolo. Tudi moško kolo Genesis pri tem ne zaostaja. Zasnovano je posebej za predstavnike močnejšega spola in prav tako je na voljo v več različicah. Ne nazadnje pa boste v dobro založeni prodajalni s kolesi lahko izbirali tudi med vrstami koles, ki so namenjena obema spoloma hkrati.

Nalaganje…