Pro Touch

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 230

24   60  

Izdelki 1-24 od 230

24   60  

Pro Touch za oba spola in vse generacije

Blagovna znamka Pro Touch je bila zasnovana leta 1992 v mestu Bern. Poznani so po svoji kvaliteti, funkcionalnosti in širokem izboru športnih oblačil in obutve, ki so namenjeni moškim, ženskam in otrokom. Športna oblačila in obutev Pro touch so narejeni iz kvalitetnih materialov. Za športna oblačila uporabljajo materiale, ki ne prepuščajo vode in pustijo koži dihati, kar je pri športnih aktivnostih zelo pomembno.

Za vse strastne ljubitelje teka so na voljo vrhunsko zasnovani Pro Touch tekaški copati. V prodajalnah Intersport so vam po sila dostopnih cenah na voljo Pro Touch otroški copati, Pro Touch moški copati in Pro Touch ženski copati. Ker so na voljo številne različice športnih copat, vam pri izbiti najustreznejše pomagajo specializirani prodajalci. Po izbiri ustreznega tekaškega copata v prodajalni Intersport poiščite še tekaška oblačila. Pro Touch tekaške pajke so odlična izbira tako za predstavnice nežnejšega spola, moške in otroke.

S svojimi izdelki se torej blagovna znamka Pro touch želi približati vsem generacijam; tistim, ki se s športom ukvarjajo profesionalno pa tudi tistim, ki se s športom ukvarjajo v svojem prostem času za rekreacijo in sprostitev.

Oblačila in obutev pa še zdaleč ne predstavljajo vseh izdelkov Pro Touch. Za nakup vam je na voljo tudi na primer učinkovito zasnovana Pro Touch torba, ki jo lahko uporabljate za najrazličnejše namene. Otroke pa tudi starejše generacije navdušuje tudi Pro Touch žoga, ki si jo preprosto naročite v spletni prodajalni Intersport.

Znamka Pro touch je razširjena po celotnem svetu in jo lahko zasledite v veliko različnih državah. V Sloveniji torej izdelke blagovne znamke Pro Touch najdete v trgovini Intersport, ki je glavni distributer te športne znamke.

Nalaganje…