Otroški zimski čevlji

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

GREEN SERIES

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 60

24   60  

Izdelki 1-24 od 60

24   60  

S kakovostnimi otroškimi zimskimi čevlji bo zima toplejša in udobnejša

Igra je pomemben del otrokovega gibalnega in duševnega razvoja, zato je pomembno, da se pri njej otrok počuti udobno in svobodno. Na počutje pa močno vplivajo tudi primerna otroška obutev in oblačila, pri čemer je med drugim potrebno upoštevati predvsem letni čas.

Ko je govora o otroški zimski obutvi, mora biti ta še toliko bolj skrbno izbrana, saj je poleg vremenskih razmer potrebno upoštevati tudi njen namen. Ponudba različnih zimskih čevljev je danes izjemno pestra. Staršem so za ta letni čas na voljo različni otroški gležnjarji in škornji za otroke, ki so izdelani iz različnih materialov, zaradi katerih se odlično obnesejo v hladnejših vremenskih razmerah.

Otroški zimski čevlji so primerni za vsakodnevne aktivnosti v hladnem vremenu

Če iščete zimsko obutev za vsak dan, potem mora biti izdelana iz vodoodbojnih materialov in nuditi dobro toplotno zaščito stopal. S tega vidika vas in vašega malčka otroška obutev Nike in otroška obutev Adidas zagotovo ne bosta razočarali, saj gre za priznani blagovni znamki z najkakovostnejšimi izdelki.

Otroški copati za prosti čas, ki jih bo vaš otrok uporabljal za v vrtec ali šolo, morajo biti predvsem dovolj topli, da učinkovito zaščitijo stopalo pred mrazom. Zato nikoli ni odveč izbirati modelov, ki so z notranje strani obloženi s toplim krznom. Odlična izbira so različni modeli gležnjarjev, ki so ravno prav visoki, otrok pa jih lahko nosi skorajda celotno jesen in zimo.

Za aktivnosti na snegu izberite kakovostne zimske čevlje za sneg

Kadar pa nas preseneti nekoliko debelejša zimska odeja, je potrebno pomisliti tudi na plundro, vodo, in sneg. Za takšne nevšečnosti so najboljša izbira zimski čevlji za sneg, ki so nekoliko višji kot na primer gležnjarji, s čimer preprečimo, da bo sneg prišel v stik s stopali.

Takšni otroški škornji za zimo so običajno popolnoma vodoodbojni, z notranje strani pa dodatno kosmateni. Skupaj s kakovostnim podplatom so odlična izbira za brezskrbne aktivnosti na snegu.

Nalaganje…