Otroški puliji

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

GREEN SERIES

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 46

Stran
24   60  

Izdelki 1-24 od 46

Stran
24   60  

Z otroškimi puliji je čebulno oblačenje preprosto

V hladnejšem vremenu je čebulno oblačenje najboljši način, da se izognemo prekomernemu znojenju. To je še toliko bolj pomembno, pri otrocih, ki so neprestano aktivni, zato moramo otroška oblačila v zimskem obdobju še posebej premišljeno izbirati.

Otroški puli predstavlja srednji sloj zimske garderobe in je običajno nekoliko tanjši. Za čebulno oblačenje najboljša izbira, saj lahko otrok preko njega brez težav obleče tudi otroške jopice, puloverje ali jakne.

Kakovostni materiali otroškega pulija zagotavljajo posebno mehkobo in toplino

Otroškega pulija ne moremo zgrešiti. Prepoznamo ga po značilnem visokem ovratniku, ki nudi najboljšo zaščito predela okoli vratu. Za lažje oblačenje in slačenje ima na sprednjem delu ovratnika všito zadrgo, ki pa se običajno zaključuje z varnostnim dodatkom, zato otroka ne draži.

Ker so otroški puliji v osnovi namenjeni zimskemu vremenu, je logično, da so izdelani iz materialov, ki zagotavljajo posebno mehkobo in toplino. Običajno je to mehak flis, ki je topel in zračen, ali pa mešanica poliestra in elastana.

Smučarski puliji so sestavni del smučarske opreme

Otroški puli lahko otrok obleče za katerokoli športno aktivnost na prostem, uporaben je tudi kot del vsakodnevnega outfita za šolo ali vrtec, še posebej dobro pa se obnese na smučanju.

Smučarski puliji imajo izjemne izolativne lastnosti, so raztegljivi, različne barvne kombinacije pa so zagotovilo, da se bodo odlično prilegali na otroške jakne, ki so namenjene smučanju.

Nalaganje…