Moški zimski čevlji

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

20 izdelkov

24   60  
 1. Salomon OUTSNAP CSWP, moški čevlji, zelena

  1 barva

  Salomon OUTSNAP CSWP, moški čevlji, zelena
  77,99 € 129,99 €
  Prejšnja cena: 90,99 €
 2. Merrell WILDWOOD SNEAKER BOOT MID WP, moški čevlji, rjava

  1 barva

  Merrell WILDWOOD SNEAKER BOOT MID WP, moški čevlji, rjava
  77,99 € 129,99 €
  Prejšnja cena: 90,99 €
 3. Luhta ROHKEA MR, moški čevlji, črna

  1 barva

  Luhta ROHKEA MR, moški čevlji, črna
  59,99 € 119,99 €
  Prejšnja cena: 71,99 €
 4. McKinley LUCA II AQX, moški čevlji, siva

  1 barva

  McKinley LUCA II AQX, moški čevlji, siva
  48,99 € 69,99 €
  Prejšnja cena: 48,99 €

20 izdelkov

24   60  

Zimske razmere zahtevajo najkvalitetnejšo zimsko obutev

Različna obutev ni le modni dodatek, ki se ga kombinira k oblačilom, ampak mora biti v prvi vrsti funkcionalna. Zato je izjemno pomembno, da njeno izbiro prilagodimo trenutnim vremenskim razmeram in letnemu času.

Moška obutev, ki je primerna za zimo, mora biti zato še posebej kvalitetna. Zagotavljati mora udobje, toploto, vodoodpornost in nuditi najboljši oprijem na zasneženih in ledenih površinah. Čeprav je ponudba tovrstne moške obutve zelo pestra, pa mora biti njen nakup premišljen.

Zimski čevlji so izdelani iz najkakovostnejših materialov

Za moške, ki cenijo slog in kakovost so zimski čevlji izdelani iz najkakovostnejšega usnja. Zato so trpežni in enostavni za vzdrževanje. Na tem mestu je pomembno razmisliti tudi o tkanini iz katere je izdelan notranji čevelj. Ta je izdelan iz različnih tkanin, predvsem pa je pomembno, da nam dajejo občutek dodatnega udobja.

Gore-Tex membrana je nepogrešljiv del zimskih čevljev, vse pogosteje pa jo imajo tudi moški športni čevlji. Membrana zagotavlja dodatno vodoodbojnost, zaradi česar zimska obutev poskrbi za tople in suhe noge tudi v najhujšem mrazu. Poleg notranjega čevlja in Gore-Tex membrane pa ne pozabite preveriti tudi podplata. Ta naj bo izdelan iz najkakovostnejše gume, ki zagotavlja dober oprijem na vseh površinah.

Škornji so nepogrešljiv del zimske obutve

Zimske obutve brez škornjev si ne moremo predstavljati. Topli in trpežni škornji običajno segajo do sredine goleni ali celo višje, zato se lahko z njimi brez skrbi odpravite v globok sneg. Zimska obutev kot so škornji ima mehko kosmateno notranjo podlogo. Ta zagotavlja primerno toplotno izolacijo za najbolj hladne in mokre zimske dni.

Nekateri škornji imajo zunanji del izdelan iz gume, medtem ko so drugi izdelani iz vodoodporne Gore-Tex membrane. Nikakor pa ne pozabite tudi na gumiran podplat, ki nudi brezskrbno hojo po zasneženih površinah.

Za športne aktivnosti v zahtevnih zimskih razmerah si priskrbite primerne športne čevlje

Vedno, kadar se v nepredvidljivih zimskih razmerah odpravljate na krajše izlete ali pa daljše avanture, pomislite na primerno zimsko obutev ter oblačila. Zato poskrbite, da bodo na vaših nogah obuti kakovostni moški športni čevlji prilagojeni zahtevnim vremenskim pogojem.

V ta namen izbirajte izključno pohodne moške športne čevlje, ki vas prepričajo s posebnimi tehnologijami za večje udobje in funkcionalnost. Ti vas učinkovito ščitijo pred zunanjo vlago in uspešno kljubujejo najzahtevnejšim podlagam.

Nalaganje…