Ženski zimski škornji

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 41

Stran
24   60  
 1. Sorel WINTER CARNIVAL WP, škornji ž.skiboot, siva

  1 barva

  Sorel WINTER CARNIVAL WP, škornji ž.skiboot, siva
  115,99 € 144,99 €
  i
  Prejšnja cena: 101,49 €
 2. Sorel KINETIC CONQUEST WP, ženski čevlji, črna

  1 barva

  Sorel KINETIC CONQUEST WP, ženski čevlji, črna
  143,99 € 179,99 €
  i
  Prejšnja cena: 125,99 €
 3. Sorel EXPLORER II JOAN FAUX FUR WP, škornji ž.skiboot, siva

  1 barva

  Sorel EXPLORER II JOAN FAUX FUR WP, škornji ž.skiboot, siva
  127,99 € 159,99 €
  i
  Prejšnja cena: 111,99 €

Izdelki 1-24 od 41

Stran
24   60  

Svojo zimsko garderobo dopolnite s trpežnimi ženskimi zimskimi čevlji

Ženska obutev je v nekaterih pogledih zelo specifična. Poleg tega, da mora popolnoma ustrezati nekoliko občutljivim ženskim stopalom, pa se mora modno prilegati tudi s preostalo garderobo. In to velja tako za poletne natikače kot tudi za zimske škornje.

Zato ni nič presenetljivega, da je ženska zimska obutev tako zelo raznolika. Na eni strani so na voljo nekoliko elegantnejši modeli zimskih čevljev in škornjev, medtem ko druge predstavnice nežnejšega spola še vedno prisegajo na obutev športnega tipa. Ne glede na to, pa je ključnega pomena, da so ženski zimski čevlji predvsem topli, udobni in trpežni.

Poskrbite za udoben in topel korak s kakovostnimi zimskimi čevlji

Vsekakor vam bodo vaša stopala hvaležna, če boste izbrale takšne zimske čevlje, v katerih se boste dobro počutile tudi v najbolj ekstremnih zimskih razmerah. Ženski copati za prosti čas, ki jih boste obule v snegu in mrazu, morajo biti predvsem kakovostni, saj bodo le tako vaša stopala ostala topla.

Pri tem je pomembno, da so ženski zimski škornji in gležnjarji izdelani iz vodoodbojnih materialov, v notranjosti pa naj bo dodatna tekstilna obloga ali pa krzno, ki poskrbi, da bodo stopala vedno topla. Za varen korak na snegu ne pozabite tudi kakovostne podplat.

Zima ne sme biti ovira za športno aktivnost

Marsikateri pripadnici nežnejšega spola so zimske nevšečnosti kot so sneg, plundra ali mraz dodatni izgovor, da se izogne aktivnostim na prostem. Vendar moramo poudariti, da so kakovostni zimski čevlji za sneg tisti, zaradi katerih je gibanje v snegu lahko udobnejše.

Za primerno količino gibanja lahko poskrbite tudi z dvoranskimi športi, fitnesom ali skupinskimi vadbami. Vse, kar potrebujete so kakovostni ženski dvoranski copati. Ti nudijo najboljšo stabilnost in oprijem na gladkih podlagah, pri čemer močno izstopa ženska obutev Adidas. Surova guma na podplatu poskrbi, da so vse sunkovite spremembe smeri gibanja varne, zaradi zgornjega mrežastega dela pa je obutev izjemno zračna.

Nalaganje…