Moški copati za odbojko

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

6 izdelkov

24   60  

6 izdelkov

24   60  

Copati za odbojko

Odbojka je izjemno dinamičen in agilen šport, ki ga odlikujejo hitri štarti, nenadne spremembe smeri in visoki skoki. Prav zaradi tega je dobra obutev ključnega pomena za igranje tega športa, ki se v glavnem odvija na gladkih dvoranskih površinah.

Kakšni naj bodo čevlji za odbojko?

Dvoranski copati za odbojko so opremljeni s podplatom, ki ponuja izjemen oprijem, pogosto je izdelan kar iz surove gume, ki je v tem oziru najboljša. Poleg tega morajo copati za odbojko ponujati maksimalno stopnjo bočne stabilnosti, kar omogoča posebna zasnova, ki stopalu nudi izdatno mero opore pri teku za žogo za odbojko in pri skokih nad mrežo za odbojko.

Kar nekaj proizvajalcev ponuj odbojkarske copate vrhunske kakovosti. V tem oziru pa vendarle prevladujejo Adidas in oba glavna japonska proizvajalca Asics in Mizuno, ki slovita po precej znanstvenem pristopu do razvoja in izdelave športnih copat. Spletna trgovina s čevlji Intersport ponuja bogato izbiro različnih modelov copat za odbojko. Prevladujejo odbojkarski copati za moške, seveda pa smo poskrbeli tudi za odbojkarice in otroke

Nalaganje…