Prejmi najnovejše ponudbe in zanimive vsebine!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pohodništvo in alpinizem

OUTpulse GTX: Čevelj za nove avanture

Ne glede na letni čas si ljudje želimo uživati v naravi. Za kaj takega pa seveda potrebujemo pravo obutev. Novi Salomon OUTpulse GTX bi marsikdo označil za popoln pohodniški čevelj, s katerim boste lahko začeli odkrivati lepote narave v vseh vremenskih pogojih.

Ostali športi

Waboba, specialist za vodno zabavo

Zlasti v vročih dnevih je naša prva misel osvežitev. Želimo si zaplavati v sveži vodi, v kateri se nam v hipu zbistrijo misli in svet takoj postane lepši. Ko se nam v bazenu, jezeru ali morju pridružijo še otroci, se plavalna aktivnost spremeni v neskončno zabavo. Na programu so škropljenje, potapljanje, čofotanje, skakanje v vodo in še kaj bi se našlo. V takšni situaciji je pri sebi dobrodošlo imeti kakšen pripomoček, s pomočjo katerega se vodna zabava zapiše v zgodovino našega spomina.

Ostali športi

Naredi si svoje igrišče

Topli dnevi otroke in starejše kar sami od sebe vabijo na najrazličnejša igrišča, kjer se lahko koristno zabavajo. Če ne drugega, se v njihovi neposredni bližini nahaja vsaj igrišče za nogomet ali pa košarko. Po drugi strani pa si takšen kotiček lahko hitro in ugodno zasnujete tudi doma. Morda vam nogomet in košarka nista ravno najbolj pisana na kožo. Nič hudega. V tem primeru lahko s prijatelji postavite mizo za namizni tenis ali pa vsaj pikado. V vsakem primeru pa boste imeli pri sebi rekvizite, ki jih boste lahko uporabili, ko vas zgrabi želja po športni akciji!

Ostali športi

Sam svoj sup mojster ali kako sam popraviti sup desko?

Supanje je vse bolj priljubljena vodna aktivnost, s katero se ukvarjamo na morju, jezerih ali rekah. Ob stiku s čerjo, ostrimi skalami ali ostrimi predmeti pa se sup deska lahko na različne načine poškoduje.