Prejmi najnovejše ponudbe in zanimive vsebine!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kolesarjenje

Kako se obleči za jesensko-zimsko kolesarjenje?

Čeprav mnogi kolesarji svoja kolesa že postavljajo v kot, sta lahko tudi jesen in zima prijetna letna časa za nove kolesarske podvige. Na to se je treba le dobro pripraviti, pri čemer je izbira kolesarskih oblačil ključnega pomena.

Tek

Karbonski tekaški copati – modni trend ali konkurenčna prednost?

Med ljubitelji športanja na prostem se je karbon uspel uveljaviti kot izjemno trpežen in lahek material. Iz njega so izdelana kolesa, pohodniške palice, nahrbtniki, v zadnjih letih pa se je prebil tudi v svet tekaških copat. In verjetno se na tem mestu sprašujete, kakšne prednosti imajo karbonski tekaški copati.

Rolanje, skateboarding

Na poti z vetrom v laseh

Jutranji cestni vrvež marsikoga spravi iz tira. Tvoja pot do šole ali službe lahko postane bolj mirna in prijetna, čakanje v kolonah pa le še spomin na preteklost. Zdaj je pravi čas, da avtomobil ali avtobus zamenjaš za bolj ekološko in aktivno alternativo ter si poenostaviš tudi mestne vožnje v popoldanskem času.

Trendi

Naj ti dež na poti ne pokvari razpoloženja in frizure

Ko se vsakodnevno odpravljaš v šolo ali službo s svojim prevoznim sredstvom, pa naj bo to kolo, skiro, rolka ali rolerji, verjetno velikokrat, preden zapustiš svoje bivališče, pokukaš ven in preveriš vreme. Ti je kaj znana nadležna situacija, ko te na sončen dan kar naenkrat presenetijo dežne kaplje, ti pa si šele na pol poti do cilja ali se ravno vračaš domov?