V novi pohodniški sezoni priporočamo

Pohodniški nahrbtnik McKinley MAKE 50 W + 10 RC

McKinleyev nahrbtnik Make 50 + 10 RC je zelo prostoren, saj je njegova prostornina kar 50 litrov, z nastavljivim pokrivalom pa dobite še dodatnih 10 litrov prostornine. Primeren je za večdnevne treking in pohodniške ture ter potovanja. Ima tudi pokrivalo za dež, tako da bo vaša prtljaga vedno varno shranjena.

Moški pohodni čevlji Planika KOBLA AIR TEX

Pohodniški čevlji Planika Kobla Air Tex, ki so izdelani iz kakovostnega govejega usnja, so namenjeni lažjim izletom v sredogorju. Podlaga je opremljena z membrano Air Tex, ki v kombinaciji s petno podlogo Cover Liner izboljšuje oprijem noge v petnem delu.

Pohodne palice Savoy 130A0002

Savoy 130A0002 so tridelne aluminijaste nastavljive pohodne palice. Velikost palic je nastavljiva od 110 do 135 cm. Ročaj je iz pene, palice pa imajo tudi anti shock sistem blažilec tresljajev. Palicam je priložen par manjših krpljev in gumijasti nastavek za hojo po asfaltu.

Izpostavljamo tudi…

Ženska pohodna jakna McKinley Trundle

Ženska jakna McKinley Trundle wms je zelo zračna in hkrati odlično ščiti pred vetrom s svojo Ventmax Elite tehnologijo. Jakna se zapenja z zadrgo, ki ima na vrhu zaščito za brado, ima dva stranska žepa, zaključki rokavov so prilagodljivi.

Ženske pohodne hlače Icepeak GALILEE

Icepeak Galilee so izjemno udobne raztegljive ženske pohodne hlače, ki so v kolenih prepognjene in sledijo obliki nog. Izdelane so iz raztegljivega materiala, ki nudi še dodatno udobje, poleg tega pa imajo hlače veliko žepov in integriran pas.

Moška pohodna majica Jack Wolfskin PAW T

Jack Wolfskin Paw T je atraktivna in udobna kratka majica, ki je izdelana iz organskega bombaža. Prepriča z udobnim krojem in mehkim materialom ter potiskom na prsnem delu.

Kotiček za najmlajše pohodnike

Tudi najmlajši so lahko navdušeni pohodniki. S pisano ponudbo pohodniške opreme jih lahko pripravite na varne dogodivščine v naravi!

Z OTROKOM NA POHOD

OTROŠKI NAHRBTNIK

Otroci so praviloma naravnani tako, da si želijo biti kot odrasli. Na pohodih to pomeni, da želijo imeti svoj nahrbtnik. To željo jim seveda uresničite, hkrati pa pazite, da jim boste namenili otroški nahrbtnik, v katerem bo res le nekaj najnujnejših stvari, saj mora biti otroški nahrbtnik biti čim lažji.

Pri nas najdete kvalitetne in vzdržljive nahrbtnike za otroke s primerno prostornino za vse nujne potrebščine, ki jih bodo potrebovali za pohodništvo ali šport.