Pohodništvo naj bo prijazno do okolja

Intersport na globalni ravni že nekaj let uresničuje trajnostno razvojne cilje,  ki temeljijo na skrbi za okolje, ljudi in živali.  Ko boste prihodnjič v kateri izmed prodajaln Intersport ali v naši spletni trgovini izbirali novo športno garderobo, bodite pozorni na oznake, ki vam sporočajo, na kakšen način ali iz katerih materialov je to oblačilo narejeno.

PFC FREE

PFC Free je poseben okolju prijazen premaz, ki oblačilom zagotavlja odlično odbojnost vode.

S.CAFÉ

Gre za poseben material, ki je izdelan iz kavnih zrnc. Izdelava tega materiala je energijsko učinkovita.

Membrane Aquamax Eco, Aquabase Eco in Ventmax Eco so izdelane po standardu OEKOTEX 100, so hitro razgradljive in ne vsebujejo flourokarbonov.

DRY PLUS ECO

Oblačila iz tega materiala zagotavljajo hitro sušenje ter izdatno mero udobja in zračnosti.

V novi pohodniški sezoni priporočamo

Pohodniški nahrbtnik McKinley MAKE CT 50 W + 10 Vario

McKinley Make CT 50w+10 Vario je velik pohodniški nahrbtnik, ki je prilagojen anatomiji ženskega telesa in bo odličen spremljevalec na večdnevnih pohodih v naravi. Ponuja 50 litrov prostornine, ki jo je možno povečati še za dodatnih 10 litrov.

Pohodni čevlji Merrell MOAB 2 VENT

Moab Moab 2 Vent je lahek pohodniški čevelj. Zgornji del je sestavljen iz usnja in stranskih tekstilnih zračnih predelov. Podplat je sestavljen iz gume Vibram gume, ki omogoča odličen oprijem na različnih podlagah.

Pohodne palice Leki MICRO VARIO CARBON

Leki Micro Vario Carbon so palice za pohodništvo, ki nudijo oporo tako na poti navzgor kot navzdol in ob tem pomaga prihraniti dragoceno moč. Palica ima antomsko oblikovan ročaj Aergon Thermo Long, nastavljanje dolžine pa je enostavno in zanesljivo.

Kotiček za najmlajše pohodnike

Tudi najmlajši so lahko navdušeni pohodniki. S pisano ponudbo pohodniške opreme jih lahko pripravite na varne dogodivščine v naravi!

2
3
1
2
McKinley ZORRA JRS, maja o.kr poh
McKinley ZORRA JRS, maja o.kr poh
badge discount
7,79 €12,99 €
Nakupuj
3
McKinley ZORRA GLS, maja o.kr poh, zelena
McKinley ZORRA GLS, maja o.kr poh, zelena
badge discount
7,79 €12,99 €
Nakupuj