Moški rokometni copati

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

7 izdelkov

24   60  

7 izdelkov

24   60  

Športna moška obutev, ki navdušuje vse rokometne navdušence

Danes so nam na voljo različne vrste in slogi obutve, ki so primerne za različne situacije, priložnosti in vremenske razmere. Moški pa se še posebej navdušujejo nad različno športno obutvijo, ki je vsestransko uporabna, trendovska in modna.

A je potrebno vedeti, da se tudi moška obutev, ki je namenjena različnim športom, med seboj zelo razlikuje. Glavni razlog je v tem, da so zahteve posamezne športne panoge različne, zato je obutev temu ustrezno prilagojena.

Rokometni copati so posebej zasnovani za podlage v dvoranah

Rokomet je športna igra, ki se odvija v dvoranah. Zato je potrebno imeti temu primerno obutev, kakovostne rokometne copate, ki so prilagojeni podlagi. Rokometni copati imajo podplat izdelan iz posebne gume, ki zagotavlja odličen oprijem in ne pušča sledi.

Moški rokometni copati morajo poskrbeti tudi za odlično blaženje in zagotavljati dovolj veliko stabilnost. Zato lahko vsi igralci rokometa brez večjih težav izvajajo nagle in hitre spremembe smeri gibanja.

Z Adidasovim rokometnim copatom do večje učinkovitosti v igri

Eden od najbolj priznanih proizvajalcev rokometne moške obutve je tudi Adidas, ki ponuja najbolj kakovostne rokometne copate. Njihovi rokometni copati so zračni in stabilni, ter dovolj kompaktni za največjo stabilnost.

Adidasove tri črte v tem primeru niso le modni dodatek, ampak poskrbijo za dodatno ojačitev, ki nogo drži na svojem mestu. Moški rokometni copati Adidas so prava izbira za vrhunske rokometaše.

Nalaganje…