Moški natikači

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 44

Stran
24   60  

Izdelki 1-24 od 44

Stran
24   60  

Moški natikači za vroče poletne, pa tudi zimske dni

Natikači so zagotovo najbolj prijetno poletno obuvalo. V njih se noga ne poti, zato so udobni tudi v vročih poletnih dneh. Poletje je kot nalašč, da privoščimo svojim stopalom odprto obutev in naravno kroženje zraka, so pa natikači oporabni tudi v hladnejših mesecih, ko jih lahko uporabljamo namesto copat. Na primer, ko se odpravimo na bazen ali ko zaključimo svojo dvoransko športno aktivnost in potrebujemo obuvalo, v katerem se odpravimo pod tuš.

Od športnih do modnih moških natikačev

Natikači so na voljo v številnih različicah in modelih. Nekateri so povsem športne narave, drugi so zasnovani v skladu z zadnjimi modnimi trendi in predstavljajo zanimiv poudarek osebnostnemu slogu. Kakovostni natikači so izdelani iz za nošenje prijetne gume, ki je pri kakovostnih modelih izdelana s pomočjo tehnologije, ki preprečuje nabiranje bakterij. Obstajajo pa tudi usnjene različice in takšne, ki so opremljene s sodobnimi blažilnimi sistemi.

Na naših policah so na voljo moški natikači Superdry, Adidas, Nike, Crocs, Rider in drugih priznanih znamk. V spletni trgovini so vam na voljo skozi celo leto.

 

 

Nalaganje…