Nataša priporoča

Velikokrat slišim izgovore, da za gibanje ni časa ali denarja. V življenju so pomembne prioritete in gibanje mora biti ena izmed le teh. Gibanje pomeni kvaliteto življenja, zato čas ni ovira. Tudi denar ne. Gibanje namreč ni samo potenje v fitnes centrih, ampak je vsak korak, ki ga naredimo. Na sprehod ali hitro hojo, ki zelo koristi, gre lahko čisto vsak, ki se lahko giblje.”

Zato obuj športne copate in pojdi hodit. Zadaj si cilj! 10 minut hoje, nato postopoma dodajaj minute …

Ko to postane enostavno, začni stopati hitreje! Ko še to postane enostavno, lahko začneš s tekom. Izzivov ti ne bo nikoli zmanjkalo in počasi te bo gibanje zasvojilo.

Izberite oblačila, v katerih se boste počutili kot v svoji drugi koži

1
2
3
1
2
3

Nataša je izbrala

Energetics Premium Chrome Dumbbells

Uteži so zelo praktične, saj z njimi lahko nadgradite osnovne krepilne vaje, kot vaje za stabilizacijo  trupa. Oprijem je zelo dober in zapestja ne trpijo.

Energetics Functional Trainer 1.0

Na trakovih vadimo z lastno težo in se tako naučimo obvladovati svoje telo. Primerni so za vsakogar in vse stopnje telesne pripravljenosti, saj si lahko vaje olajšamo ali otežimo. Prav tako jih lahko enostavno nosimo s seboj in z njimi telovadimo kjerkoli.

Energetics Balance Board 1.0

Ravnotežna ploščo uporabljam za vadbo za ravnotežje, pri kateri stimuliramo notranje trebušne mišice in s tem krepimo trup. Prav tako zelo prav pride pri rehabilitaciji, po poškodbah gležnja.

1,2,3 … Gremo!