Nataša priporoča

Velikokrat slišim izgovore, da za gibanje ni časa ali denarja. V življenju so pomembne prioritete in gibanje mora biti ena izmed le teh. Gibanje pomeni kvaliteto življenja, zato čas ni ovira. Tudi denar ne. Gibanje namreč ni samo potenje v fitnes centrih, ampak je vsak korak, ki ga naredimo. Na sprehod ali hitro hojo, ki zelo koristi, gre lahko čisto vsak, ki se lahko giblje.”

Zato obuj športne copate in pojdi hodit. Zadaj si cilj! 10 minut hoje, nato postopoma dodajaj minute …

Ko to postane enostavno, začni stopati hitreje! Ko še to postane enostavno, lahko začneš s tekom. Izzivov ti ne bo nikoli zmanjkalo in počasi te bo gibanje zasvojilo.

Izberite oblačila, v katerih se boste počutili kot v svoji drugi koži

1
2
3
1
2
3

Nataša je izbrala

Energetics Premium Chrome Dumbbells

Uteži so zelo praktične, saj z njimi lahko nadgradite osnovne krepilne vaje, kot vaje za stabilizacijo  trupa. Oprijem je zelo dober in zapestja ne trpijo.

Energetics Functional Trainer 1.0

Na trakovih vadimo z lastno težo in se tako naučimo obvladovati svoje telo. Primerni so za vsakogar in vse stopnje telesne pripravljenosti, saj si lahko vaje olajšamo ali otežimo. Prav tako jih lahko enostavno nosimo s seboj in z njimi telovadimo kjerkoli.

Energetics Balance Board 1.0

Ravnotežna ploščo uporabljam za vadbo za ravnotežje, pri kateri stimuliramo notranje trebušne mišice in s tem krepimo trup. Prav tako zelo prav pride pri rehabilitaciji, po poškodbah gležnja.

1,2,3 … Gremo!

Preberi najnovejši blog

Vadba doma: Vaje za kogarkoli, kjerkoli in kadarkoli

Gibanje je najboljše orodje za premagovanje vsakodnevnega stresa in ohranjanje zdravega, gibljivega in fit telesa. Po dolgem, napornem dnevu pa kljub temu zavedanju marsikdo preprosto ne najde dovolj časa, energije ali motivacije za vadbo.

Preberite več
Zgodovina dvigovanja uteži

Četudi nismo v telovadnici, dvigovanje težkih predmetov še danes služi kot dokazovanje in merjenje moči. Gre namreč za preprosto idejo gibanja, ki pa jo je dvigovanje uteži kot športna disciplina tehnično izpopolnila.

Preberite več
5 obveznih fitnes pripomočkov za trening doma

Ureditev domače telovadnice, še posebej, ko nam primanjkuje prostora, je lahko pravi izziv. V ponudbi fitnes opreme naletimo na veliko več drobnih rekvizitov,...

Preberite več
Top 5 fitnes copatov za novo sezono

Nepredvidljivo jesensko vreme in nekoliko nižje temperature sta razloga, ki nas prisilita, da začnemo razmišljati o alternativnih športnih aktivnostih v dvorani.

Preberite več
7 nasvetov za vrnitev v formo po poletnih počitnicah

Vsi imamo radi počitnice, ki so odlične za sprostitev ter pomlajevanje uma, telesa in duše, vendar se lahko včasih naberejo posledice prevelike količine poležavanja, uživanja alkohola, velikih obrokov v restavracijah,...

Preberite več
Fit do poletja: Kje začeti?

Želite do poletja poskrbeti za fit in izklesano telo? Potem je sedaj skrajni čas, da se z mero postopnosti lotite tega izziva in poskrbite za svoje telo na čim bolj zdrav način.

Preberite več
5 razlogov, zakaj je vadba z utežmi aktivnost za vsakogar!

Kadar je tema vadba z utežmi, najverjetneje najprej pomislite na dvigalce uteži z ogromnimi mišicami in izklesanimi prsmi. A številne raziskave danes kažejo na to, da ima trening z različnimi bremeni ogromno prednosti...

Preberite več
Fitnes podloga, nepogrešljiva pri vadbi doma

Udoben vadbeni kotiček si lahko pripravite kar doma ter si obenem izberete vadbo, ki vam je najbolj pisana na kožo. Zaradi aktualnih razmer doma in po svetu pa je v tem hipu to v resnici tudi vaša edina rešitev.

Preberite več
Katera fitnes naprava ali pripomoček je pravi za vas?

Vsaka fitnes naprava in pripomočki vam ponujajo možnosti raznolike vadbe. Veliko orodij lahko uporabljate povsem samostojno, nekatera pa so dodatek k programu vadbe, da je ta lahko še učinkovitejša ali udobnejša.

Preberite več
Fitnes copati za novo sezono

Ko se poletje prevesi v jesen in se dnevni krajšajo, športni navdušenci hitro iščejo zamenjavo za gibanje na prostem. Jeseni se temperature hitro znižajo in tako se kmalu po začetku...

Preberite več
Reebok Nano X: Vsestranski copat za vse priložnosti

Deseta različica priljubljenega fitnes copata Reebok Nano ima sodoben dizajn, odlikujejo pa ga tehnološka dovršenost, izjemna prilagodljivost, udobje in...

Preberite več