Nova spletna trgovina Intersport 

Na naslovu www.intersport.si vas bo pozdravila prenovljena spletna trgovina. V novi spletni trgovini lahko izbirate med več kot 10.000 izdelki za šport in prosti čas, jih naročite na dom ali pa prevzamete v najbližji prodajalni. Poleg tega lahko preberete nasvete in koristne napotke na našem blogu, izberete čevlje s pomočjo iskalnika obutve in poiščete dodatne informacije o Intersportu tukaj

Vse obstoječe kupce, ki ste imeli v spletni trgovini do 23.5.2018 že ustvarjen račun naprošamo, da si v novi spletni trgovini ustvarite nov uporabniški račun. V zvezi z novo uredbo glede varovanja podatkov, pa vas vabimo, da ostanete v naši družbi in se ponovno prijavite na obveščanje, saj vas od 25.5.2018 brez vaše privolitve ne bomo več obveščali o novostih in posebnih ponudbah.

Da boste pravočasno obveščeni o akcijah, dogodkih, posebnih ponudbah, se prijavite na obveščanje. To lahko storite s prijavo na E-novice na dnu strani ali pa si ustvarite uporabniški račun in na dnu obrazca izberete možnost obveščanja.