INTERSPORT IN OLIMPIJSKI KOMITE SLOVENIJE SKUPAJ V OLIMPIJSKO LETO

INTERSPORT in Olimpijski komite Slovenije [OKS] sta sklenila sodelovanje za sezono 2023/24. INTERSPORT je postal bronasti partner OKS-a in ponudnik olimpijske kolekcije Pariz 2024.

Sodelovanje podjetja INTERSPORT in OKS-a prinaša povezovanje krovne slovenske športne organizacije in največjega trgovca s športno opremo pri spodbujanju športne aktivnosti ter promociji in prodaji uradne olimpijske kolekcije Pariz 2024 ter nacionalne in navijaške kolekcije Slovenija, blagovne znamke Peak.

V prodajalni INTERSPORT BTC Ljubljana sta dogovor o sodelovanju podpisala Franjo Bobinac, predsednik OKS-ZŠZ in Andrej Ažbe, direktor družbe INTERSPORT ISI, d.o.o.

Franjo Bobinac, predsednik OKS:
»Olimpijski komite Slovenije in INTERSPORT poleg športa resnično povezujejo olimpijske vrednote – sodelovanje, spoštovanje, fair play. Verjamem, da bomo na tej olimpijski poti sodelovanja pripeljali v Pariz čim več slovenskih navijačev, ki bodo uradno olimpijsko kolekcijo lahko kupili v trgovinah INTERSPORT in tako še bolj prepoznavni bodrili slovenske športnike na olimpijskih igrah.«

Andrej Ažbe, direktor podjetja INTERSPORT ISI:
»Z Olimpijskim komitejem Slovenije imamo veliko sinergij, družijo nas podobne vrednote, poslanstvo, prepoznavanje pomembnosti športa v družbi. Veseli nas, da bomo lahko v prodajalnah INTERSPORT ponudili navijaške kolekcije, ki nastajajo pod okriljem OKS-a in so pomemben del navijaške kulture pri spremljanju dosežkov naših športnikov.«

V izbranih prodajalnah INTERSPORT je že na voljo navijaška kolekcija Slovenije, spomladi 2024 pa bo na voljo tudi uradna navijaška kolekcija Pariz 2024, ki bo unikatna za ta dogodek, Olimpijske igre v Parizu. Dogodek bo še posebej zanimiv za slovenske športne navdušence, saj se ob dobrih rezultatih in nastopih naših športnikov obeta rekordna udeležba – med 50 in 100 športniki.

Še pred tem pa se bodo navijači lahko opremili z uradnimi navijaškimi oblačili v prodajalnah INTERSPORT in v spletni trgovini.