Brezplačen servisni pregled kolesa z Bikehanic v INTERSPORT Ljubljana BTC

Le dobro vzdrževano kolo je varno kolo, zato Bikehanic in INTERSPORT v decembru podarjata BREZPLAČEN servisni pregled kolesa!
Ob ravno pravem času po koncu sezone in že v pripravah na novo. Izkušeni mehaniki servisa Bikehanic v prodajalni INTERSPORT Ljubljana BTC bodo vaše kolo strokovno pregledali in vam svetovali glede vzdrževalnih in servisnih del.

Čakajo vas tudi dodatne ugodnosti*:

DARILO: multifunkcijska ruta INTERSPORT ob pregledu kolesa

10–15 % popusta na ves vgrajeni material ob servisu v Bikehanic BTC

*Akcija traja od 15. do 31. decembra 2022.

Obiščite servis Bikehanic v INTERSPORT Ljubljana BTC v decembru in pripravite svoje kolo na daljši počitek ter novo sezono!

Pet nujnih opravil na kolesu:

1) Čisto kolo: le čisto kolo bo delovalo pravilno in omogočalo vzdrževanje.

2) Podmazovanje: veriga in gibljivi deli morajo biti stalno čisti in podmazani, saj se sicer hitreje obrabijo in uničijo. To je obvezen del rednega servisa.

3) Pnevmatike v dobrem stanju: preverite, kako obrabljeni so plašči in jih po potrebi zamenjajte. Tudi ko je kolo garažirano, naj bodo pnevmatike napolnjene.

4) Delovanje zavor: najbolj pomemben del za varno vožnjo, zato jih redno preverjajte in bodite posebej pozorni na obrabo zavornih ploščic (disk zavore) oz. oblog (obročnate zavore).

5) Prestavni sistem: vse mora delovati tekoče in brez zatikanja.

Kolesarski servis Bikehanic poskrbi za redni servis in seveda tudi vsa ostala servisna popravila vseh vrst koles in e-koles.
V servisu Bikehanic vam tudi brezplačno opravijo prvi servis kolesa, ki ste ga kupili v prodajalni INTERSPORT ter garancijska popravila. Servis Bikehanic se nahaja v prvem nadstropju prodajalne INTERSPORT v BTC-ju.

Zimski delovni čas servisa Bikehanic BTC – prodajalna INTERSPORT:

ponedeljek: 9.00–13.00

sreda: 14.00–18.00

četrtek: 14.00–18.00