Brezplačen servisni pregled koles v sodelovanju z Bikehanic pred prodajalno Intersport BTC City Ljubljana

Zagotovo ste poleti veliko kolesarili in boste izkoristili tudi še lepe jesenske dni, nato pa kolo parkirali do pomladi. Še prej je pomembno, da preverite njegovo stanje in opravite redni servis.

Pripeljite kolo k strokovnjakom za kolesa Bikehanic, ki jih sicer najdete v 1. nadstropju prodajalne Intersport BTC City Ljubljana, tokrat pa tudi pred prodajalno, kjer lahko 24. 9. in 7. 10. opravite:

  • brezplačen servisni pregled kolesa s kontrolo vseh ključnih točk ter ugotavljanje morebitnih okvar,
  • brezplačna menjava zavornih oblog,
  • 20 % popusta na zavorne obloge za disk zavore in obročaste zavore.

Kdaj?

24. 9. 2022 9:00–14:00

7. 10. 2022 14:00–20:00

Kje?

Točka Bikehanic pred prodajalno Intersport Ljubljana BTC

Pet nujnih opravil na kolesu:

1) Čisto kolo: le čisto kolo bo delovalo pravilno in omogočalo vzdrževanje.

2) Podmazovanje: veriga in gibljivi deli morajo biti stalno čisti in podmazani, saj se sicer hitreje obrabijo in uničijo. To je obvezen del rednega servisa.

3) Pnevmatike v dobrem stanju: preverite, kako obrabljeni so plašči in jih po potrebi zamenjajte. Tudi ko je kolo garažirano, naj bodo pnevmatike napolnjene.

4) Delovanje zavor: najbolj pomemben del za varno vožnjo, zato jih redno preverjajte in bodite posebej pozorni na obrabo zavornih ploščic (disk zavore) oz. oblog (obročnate zavore).

5) Prestavni sistem: vse mora delovati tekoče in brez zatikanja.

Jesen je idealen čas za redni servis, saj bo kolo tako pripravljeno na daljše počivanje, hkrati pa vedno pripravljeno za vožnjo v primeru toplih zimskih dni. Pa še čakalna doba na servisu je v tem obdobju veliko krajša.

Kolesarski servis Bikehanic poskrbi za redni servis in seveda tudi vsa ostala servisna popravila vseh vrst koles in e-koles.

V servisu Bikehanic vam tudi brezplačno opravijo prvi servis kolesa, ki ste ga kupili v Intersportu ter garancijska popravila. Servis Bikehanic se nahaja v prvem nadstropju Intersportove prodajalne v BTC Cityju.