Kolesarska delavnica Intersport x Bikehanic

Nakup kolesa je pravi projekt in ko enkrat končno postanemo ponosni lastnik dvokolesnega jeklenega konjička, veselo poženemo pedala.

Kaj pa potem?

Spoznati moramo tudi osnove vzdrževanja in servisiranja kolesa. Tudi to je del kolesarstva, saj samo tako lahko zagotovimo dolgo življenje kolesa in številne varne in udobno prevožene kolesarske kilometre.

Kolesarski servis Bikehanic servisira vse vrste in znamke koles, imajo pa tudi specializiran oddelek za vzdrževanje in servisiranje vzmetenja. Servisno kolesarsko storitev želijo tudi približati vsem in jo narediti prijazno – z enostavnim naročanjem, kratkimi servisnimi roki in preglednostjo.

Prav zato skupaj z izkušenimi serviserji Bikehanic organiziramo kolesarsko delavnico za vse, ki bi želeli spoznati osnove kolesarskega servisa.

  • KDAJ?

17.6.2021 ob 17:00 ali 18:30 (dva termina)

V obeh terminih se bosta oblikovali dve skupini, in sicer za:

a) gorska kolesa in

b) cestna, treking in druga kolesa

  • KJE?

Kolesarski servis Bikehanic, Stegne 23, Ljubljana

  • KAKO SE PRIJAVITE?

Število udeležencev je omejeno, prijave zbirajo do zapolnitve prostih mest (20 oseb na termin). Prijavite se s sporočilom na e-mail info@bikehanic.com.

Ob prijavi navedite: Ime in priimek, želen termin (ura), kontaktno telefonsko številko in informacijo, za katero vrsto kolesa bi se želeli udeležiti delavnice.

Za vse udeležence smo pripravili tudi presenečenje!

Vabljeni!