Dragi ljubitelji športa,

da bi s skupnimi močmi zmanjšali širjenje koronavirusa, bomo tudi v Intersportu, skladno z vladno uredbo in predvsem za zaščito vseh, do nadaljnjega zaprli vse prodajalne Intersport po Sloveniji.

Še naprej bomo z vami na družbenih omrežjih, spletna trgovina www.intersport.si pa bo nadalje obratovala samo z možnostjo dostave na dom.

Obvestilo za kupce, ki čakajo na prevzem naročila

Vse, ki ste nedavno oddali naročilo v spletni trgovini in vas čaka za prevzem v prodajalni, naprošamo, da nam na naslov spletnatrgovina@intersport.si sporočite, ali želite da:

  • vaše naročilo počaka, dokler se vrata prodajaln ponovno ne odprejo;
  • vam vaše naročilo brezplačno dostavimo na dom.

V slednjem primeru prosimo, da izdelke ponovno naročite v spletni trgovini in nam pošljete sporočilo z zahtevkom za stornacijo že opravljenega naročila.

V kolikor ste izdelke kupili ob posebnih pogojih, ki trenutno ne veljajo več, vam bomo omogočili nakup pod enakimi pogoji.

Ker smo tudi v spletni trgovini uvedli dodatne preventivne ukrepe, je plačilo trenutno mogoče le s kreditnimi karticami in preko Paypala. Dostavljavec, Pošta Slovenije, pa vas bo predhodno kontaktirali za najbolj ustrezen način prevzema naročila.
O morebitnih spremembah vas bomo obveščali sproti.

Vaš Intersport