INTERSPORT LJUBLJANA RUDNIK

V petek, 15.11. 2019 boste lahko v Intersport Ljubljana Rudnik opravili vse nakupe s katerimi med tednom zaradi pomanjkanja časa odlašate.  Na vas čaka bogata ponudba ter 20% popust na oblačila,obutev in opremo po rednih cenah. Prodajalna bo na dan nočnih nakupov odprta vse do 22.00

Popust velja v petek, 15.11.2019 za izdelke po rednih cenah v zalogi prodajalne INTERSPORT Ljubljana Rudnik. Popust se obračuna na blagajni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za ponudbo INTERSPORT priporoča, športne ure, mize za namizni tenis, športno prehrano in teniške žogice.

INTERSPORT LJUBLJANA BTC

V petek, 15.11. 2019 lahko svoj popust unovčite prav tako v Intersport Ljubljana BTC. Na vas čaka bogata ponudba ter 20% popust na oblačila,obutev in opremo po rednih cenah.

Popust velja v petek, 15.11.2019 za izdelke po rednih cenah v zalogi prodajalne INTERSPORT Ljubljana BTC. Popust se obračuna na blagajni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za ponudbo INTERSPORT priporoča, športne ure, mize za namizni tenis, športno prehrano in teniške žogice.

INTERSPORT LJUBLJANA ŠUBIČEVA

V petek, 15.11. 2019 lahko svoj popust unovčite prav tako v Intersport Ljubljana Šubičeva. Na vas čaka bogata ponudba ter 20% popust na oblačila,obutev in opremo po rednih cenah.

Popust velja v petek, 15.11.2019 za izdelke po rednih cenah v zalogi prodajalne INTERSPORT Ljubljana Šubičeva. Popust se obračuna na blagajni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za ponudbo INTERSPORT priporoča, športne ure, mize za namizni tenis, športno prehrano in teniške žogice.