Do praktičnih nagrad in super popustov v Intersportu z aplikacijo Shake and Take

V sodelovanju s Coca Colo in Intersportom lahko poberete super nagrade!

Kako lahko sodelujem?

Na zamaških pijač Coca-Cola Fanta ali Sprite 0.5l poiščite kodo. V trgovini Google Play ali App store poiščite aplikacijo Shake &Take in si jo naložite na telefon.V aplikaciji na za to predvideno mesto vpišete kodo, ki ste jo prejeli na zamašku in »potresite« s telefonom. Z eno kodo lahko telefon potresete trikrat in eno od treh tresenj bo prineslo nagrado. Med nagradami je tudi popust v Intersportu. Aplikacija vam omogoča (v primeru nadaljnjih aktivnosti v aplikaciji: nagradna vprašanja ipd.) tudi zbiranje točk, ki jih lahko zamenjate za druge ugodnosti oz. nagrade iz Intersporta.

Kako lahko univčim nagrado?

Nagrado lahko prevzamete ali unovčite v prodajalnah Intersport po Sloveniji.

S tem, ko boste v aplikaciji prejeli in/ali izbrali določeno nagrado, boste na telefon prejeli kodo, ki jo pokažete na blagajni prodajaln Intersport. Koda vam omogoča ali popust ali pridobitev praktične nagrade, odvisno od vrste nagrade, ki ste jo prejeli ali izbrali. Aktivnost velja v prodajalnah Intersport v Sloveniji, razen v franšizni prodajalni Intersport Sevnica. Oglejte si seznam prodajaln tukajVsaka koda, ki vam prinaša nagradno v obliki izdelka ali popusta je unovčljiva samo enkrat. Popust se ne sešteva z drugimi akcijami in kuponi.

Ali lahko ugodnost unovčim v spletni trgovini?

Ugodnosti, ki jih prejmete z aplikacijo Shake &Take ne veljajo v spletni trgovini. V kolikor pa ste prejeli popust, pa lahko nakup opravite preko spletne trgovine in izberete plačilo in prevzem izdelka v prodajalni. V primeru plačila spletnega naročila v prodajalni, lahko unovčite popust, če ste ga prejeli in če se nanaša na kupljene izdelke. Popust unovčite tako, da ob plačilu na blagajni predložite kodo na telefonu.