Ta konec tedna boste v času Maratona Franja imeli priložnost unovčiti akcijsko ugodnost! Pred vami je vikend super popustov za vse kolesarske navdušence!  Od petka, 7.6., do nedelje, 9.6., boste lahko ob nakupu kolesarske opreme prihranili! Obiščite izbrane Intersport prodajalne v Ljubljani in preverite, katere izdelke za kolesarjenje lahko kupite ugodneje.

Vse za kolesarjenje!

Od petka, 7.6., do nedelje, 9.6., unovčite 20%  popust na kolesa, kolesarska oblačila, kolesarske čelade, kolesarske nahrbtnike ter kolesarske dodatke po rednih cenah. Obiščite Intersport Ljubljana BTC, Intersport Ljubljana Šubičeva, Intersport Ljubljana Šiška ter Intersport Ljubljana Rudnik.

Ponudba velja od 7. do 9. 6. 2019 za kolesa, kolesarska oblačila, kolesarske čelade, kolesarske nahrbtnike ter kolesarske dodatke po rednih cenah v zalogi prodajaln INTERSPORT Ljubljana BTC, INTERSPORT Ljubljana Šubičeva, INTERSPORT Ljubljana Šiška ter INTERSPORT Rudnik. Ponudba ne velja za izdelke v ponudbi INTERSPORT priporoča, športno prehrano, športne ure in kamere. Popusti se ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi kuponi oz. popusti. Popust se obračuna na blagajni. Ponudba ne velja v spletni trgovini. Več informacij dobite v prodajalni.