Ta konec tedna boste imeli priložnost unovčiti akcijsko ugodnost! Pred vami je vikend super popustov.  Od petka, 17.5. do nedelje, 19.5. boste lahko ob nakupu športne opreme prihranili! Obiščite izbrane Intersport prodajalne v Ljubljani in preverite ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas!

Vikend popusti!

Od petka, 17.5. do nedelje, 19.5. unovčite 20% popust na oblačila, obutev in opremo. Obiščite Intersport Ljubljana BTC ali Intersport Ljubljana Rudnik.

Ponudba velja od 17. 5. do 19. 5. 2019 za oblačila, obutev in opremo po rednih cenah v zalogi prodajalne INTERSPORT Ljubljana BTC in INTERSPORT LJUBLJANA RUDNIK. Ponudba ne velja za izdelke INTERSPORT priporoča, športno prehrano, športne ure, električne skiroje, kamere, teniške žogice in mize za namizni tenis. Popusti se ne seštevajo in se izključujejo z ostalimi kuponi oz. popusti. Popust se obračuna na blagajni. Več informacij dobite v prodajalni.

V Intersport Ljubljana OUTLET boste lahko 17. in 18.5. pri nakupu nad 50 EUR koristili dodatni 10% popust. 

Popust velja samo v prodajalni INTERSPORT Outlet Ljubljana 17. in 18. 5. 2019. Popust velja pri nakupu nad 50 evrov in se obračuna od končnega zneska na računu, v katerem so že obračunani morebitni drugi popusti. V času akcije unovčevanje kuponov ni mogoče.