Maratonska vročica v prestolnici se stopnjuje.  Pred nami je najbolj tekaški vikend leta. Ulice prestolnice ponovno zavzeli tekači in skupaj z navijači ustvarili nepozabno tekaško vzdušje.

Intersport je že več kot 10 let zvesti partner in podpornik Ljubljanskega maratona. Največji slovenski tekaški dogodek bo letos v svoji 23. izvedenki privabil več kot 20.000 tekačev.

Za vse ljubitelje teka, ki bodo teku ostali zvesti tudi po maratonu ali pa so s treningi za maraton že pošteno obrabili svoje tekaške copate, v tednu pred maratonom ponujamo možnost, da ulovijo brezplačne tekaške copate.

Kako do brezplačnih copat?

Brezplačne tekaške copate bo mogoče dobiti od srede, 24. oktobra, do petka, 26. oktobra, na izbranih lokacijah v Ljubljani.

Vrhunski modeli priznanih blagovnih znamk Nike, Asics, Brooks in Salomon bodo izobešeni na izbranih plakatnih mestih oz. gigantih v centru Ljubljane. Če jih boste želeli dobiti, boste morali pohiteti, saj je količina copat omejena, dobili pa jih bodo tisti, ki se bodo na lokaciji pojavili prvi in s plakata sneli čevelj. Zato je ključnega pomena, da ste ob pravem času na pravem mestu.

Posamezna oseba bo lahko odnesla le en čevelj, s katerim se bo morala še isti dan oglasiti v prodajalni Intersport Šubičeva v centru Ljubljane. Tam boste čevelj zamenjali za (en) par copat v želeni velikosti ter želeni, moški ali ženski različici modela. Tako boste dobili copat, ki vam povsem ustreza.

 Kako naj izvem, kje so copati?

Copati bodo izobešeni vsak dan med 24. in 26. oktobrom v izbranem časovnem terminu. Ob vsakem dogodku bodo izobešeni copati ene blagovne znamke.

Da boste pravočasno obveščeni, spremljajte Facebook in Instagram profil Intersport Slovenija, kjer bodo objavljene vse podrobnosti.

V Intersportu želi s to akcijo v tednu predmaratonske tekaške vročice spodbuditi ljudi k teku kot najbolj naravni obliki gibanja. Da boste tekli tudi, če še s tekom niste začeli, morda pa ste že obupali in potrebujete le nov zagon. Novi tekaški copati so lahko tudi motivacija, da copat po Maratonu ne boste postavili v kot in boste tekaško formo vzdrževali tudi v hladnejših dneh. Zagotovo potrebujete le voljo, primerno obutev in oblačila in že lahko tečete. Tako preprosto je. Pritecite v center Ljubljane, zgrabite svoje tekaške copate in tecite!

Preberite še Pravila in pogoje sodelovanja