V novi tekaški sezoni izpostavljamo

MIZUNO WAVE ULTIMA 11

Mizuno Wave Ultima 11 so tekaški copati, ki zagotavljajo najboljšo izkušnjo teka, saj so pri Mizunu mislili na prav vse. Copati imajo petni del U4icX in tehnologijo Wave v srednjem delu, poleg tega pa zagotavljajo dobro blaženje po zaslugi dvodelnega podplata.

ADIDAS ULTRABOOST 19

Adidas Ultra Boost 19 so vrhunski moški copati za tek, ki jih odlikuje izjemno sodobna zasnova. Izdelani so iz raztegljivega materiala, ki odlično objame stopalo, hkrati pa mu omogoča svobodno gibanje.

NIKE EPIC REACT FLYKNIT 2

Nike Epic React Flyknit so tekaški copati izrazito sodobne zasnove. Ponujajo blaženje, ki zagotavlja izjemen odbojni učinek. Zgornji del copat je izdelan iz posebne pletene tkanine, ki s svojo elastičnostjo objame stopalo in mu daje oporo.

ASICS GEL NIMBUS 21

Uveljavljen tekaški copat Asics Gel-Nimbus v 21. generaciji ostaja sinonim za blažen, nevtralen, udoben in varen tekaški copat. GEL-NIMBUS 21 predstavlja odlično blažen tekaški copat, namenjen tekačem z nevtralnim stopalom, ki želijo udobno preteči svojo najljubšo tekaško razdaljo.

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 35

Nike Air Zoom Pegasus 35 je tekaški copat, ki je nabit s tekaško tehnologijo. Za blaženje poskrbi Air Zoom vložek po celem podplatu, celoten čevelj pa je zasnovan tako, da omogoča agilen in hiter tek, s hitrimi menjavami ritma in hitrosti.

SALOMON SPEEDCROSS 5

Salomon Speedcross 5 je legandarni Salomonov copat za tek in v novi generaciji je v copatu združeno vse, kar je prepričalo tekače za uporabo prejšnjih generacij te tekaške legende.

Več kot 500 tekaških copat v spletni trgovini

V spletni trgovini te čaka največja izbira tekaških copat. Več kot 500 copat, priljubljenih blagovnih znamk za občasne, rekreativne, pa tudi bolj zahtevne tekače.

Kako najhitreje do pravih copat?

S pomočjo hitrega iskalnika obutve lahko prideš to tvojih tekaških copat le v nekaj korakih.

TEKAŠKE DELAVNICE Z INTERSPORT TRENERJEMA URBANOM IN JASMINO

OD HOJE DO TEKA

V sodelovanju s tekaškima trenerjema Intersport, Urbanom in Jasmino Praprotnik, smo pripravili tekaške delavnice Od hoje do teka. Delavnice so primerne za vse, ki bi radi tekli, pa ne veste, kako začeti.

Na dogodku boste izvedeli, zakaj so naravna gibanja, hoja in tek, zdravilna in nenadomestljiva. Po predavanju boste skupaj preizkusili, kako lahko izboljšate svoj korak. Dogodek traja predvidoma eno uro in pol in je namenjen vsem, ki lahko brez težav hodijo. Udeležba na dogodku je brezplačna, vsi udeleženci pa bodo prejeli tudi presenečenje iz Intersporta in 3-mesečni načrt tekaškega treninga.

Delavnice se bodo odvijale v:

  • Kopru (arena Bonifika), v petek, 29.3.2019, ob 18. uri
  • Mariboru (Zavod Antona Martina Slomška), v sredo, 3.4.2019, ob 18. uri
  • Novem mestu (Gostišče Loka), v sredo, 10.4.2019, ob 18. uri
  • Kranju (Osnovna šola Franceta Prešerna Kranj), v sredo, 17.4.2019, ob 18. uri

Prijave sprejemamo na elektronskem naslovu urban@tekaskitrener.si. Vabljeni!

SVETOVANJE PRI NAKUPU TEKAŠKIH COPAT

ŽE VESTE, KATERI TEKAŠKI COPATI SO PRAVI ZA VAS?

Izbira pravega tekaškega copata je tako za izkušenega tekača še posebno pa za začetnika velik izziv.  Izkušeni želijo več informacij o novostih, tehnologijah ali spremembah pri obstoječih, klasičnih modelih, medtem ko se začetnik pred nakupom znajde tudi pred odločitvami: izbrati najmehkejši copat? Ali pa najlažji, najlepši, najdražji, morda določene blagovne znamke? Poleg zbiranja informacij z medmrežja, tiska in prijateljev INTERSPORT nudi še dodatno pot: nasvet iz prve roke.

Ker je ponudba za tek eden najpomembnejših kategorij INTERSPORT v svoje prodajalne redno vabi strokovnjake in zastopnike priznanih znamk izdelovalcev obutve in druge opreme za  tek kot so adidas, Nike, ASICS, Salomon, Brooks in Saucony, ki odlično poznajo svoje izdelke, tek in tekače in vam lahko dajo najboljše informacije, ki vam bodo pomagale pri nakupu prave obutve.

Obiščite  prodajalne INTERSPORT in se opremite se za novo tekaško sezono s pravo obutvijo, oblačili in drugo opremo.

Oglej si naše video vsebine