V novi tekaški sezoni izpostavljamo

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 35

Copati za dolg in lahkoten tek, polni odlične Nike tehnologije.

Air Zoom blaženje po celem podplatu, ki zagotavlja odlično odzivnost in udobje.

ASICS GEL-LUMINUS 3

Copat za premagovanje velikih, maratonskih razdalj, narejen na osnovi legendarnega modela Gel-Kayano. Preverjena Asicsova GEL tehnologija blaženja in zasnova vmesnega podplata FluidRide za mehak pristanek stopala in udoben tek.

Ekskluzivno v Intersportu.

MIZUNO WAVE ULTIMA 10

Stabilen in mehak copat za tek po asfaltnih in drugih trdnih površinah.

 Nova Cloudwave plošča v petnem delu za še več mehkobe in udobja.

BROOKS GHOST 11 GTX

Udoben in zanesljiv copat za nevtralne tekače. Primeren za raznovrstne terene po zaslugi BioGoMo DNA blaženja, ki se dinamično prilagaja tekaškemu koraku, saj aktivno blaži udarce in vibracije, poleg tega je podplat zasnovan, tako da preprečuje zvijanje noge.

ADIDAS ULTRABOOST

Izjemno odzivni in udobni moški tekaški copati. Vmesni podplat iz pene Boost za neskončen povratek energije. Podplat je izdelan iz gume Continental za zanesljiv oprijem.

ASICS GEL – KAYANO

Copat, ustvarjen za premagovanje dolgih, maratonskih razdalj. Mehak in stabilen pristanek. Nov, inovativen material Flytefoam je Kayano naredil  še lažji, kar bodo zelo cenili izkušeni tekači, ki vedo koliko vsak gram pripomore k izboljšanju končnega rezultata.

Iščeš nove tekaške copate?
Udeleži se svetovanj ob nakupu copat v prodajalnah ali pa jih poišči s pomočjo iskalnika obutve na spletu

Dolge in pisane police tekaških copat marsikaterega, tudi že izkušenega tekača, postavijo pred dilemo, katere izbrati. Da bi vam malo olajšali izbiro, smo v prodajalne Intersport povabili predstavnike blagovnih znamk, ki vam bodo z veseljem predstavili novosti in skupaj z vami poiskali vaš idealen par.

To pa še ni vse. V času svetovanj prejmete v prodajalnah, kjer poteka svetovanje, 20 % popust za tekaška oblačila in obutev tiste znamke, za katero je predvideno svetovanje.

Popust velja za izdelke po rednih cenah.

Več kot 500 tekaških copat v spletni trgovini

V spletni trgovini te čaka največja izbira tekaških copat. Več kot 500 copat, priljubljenih blagovnih znamk za občasne, rekreativne, pa tudi bolj zahtevne tekače.

Kako najhitreje do pravih copat?

S pomočjo hitrega iskalnika obutve lahko prideš to tvojih tekaških copat le v nekaj korakih.

Ženski tekaški kotiček

1
1

TEKAŠKI TRENER INTERSPORT

Tecimo, da ne bo življenje teklo mimo nas.

Tekaški trener Intersport, Urban Praprotnik,  je z nami že več kot 10 let.

Je izkušen strokovnjak s področja atletike oz. teka. Svoje znanje in strast do teka vsak dan deli z rekreativnimi tekači in poskuša vse tiste, ki še ne tečejo, navdušiti za tek. Urban ima mrežo tekaških trenerjev, ki to filozofijo uresničujejo v številnih po Sloveniji, sam pa s svojo partnerko Jasmino, prav tako navdušeno tekačico, vodita tedenske tekaške tečaje v Ljubljani, organizira tekaška predavanja, delavnice in popotovanja, skupinske prijave na maratone po Evropi. Sta tudi redna gosta radijskih in televizijskih oddaj, kjer delita svoj pogled na tek in poskušata navdušiti čim več ljudi, da bi tekli.

Oglej si naše video vsebine