Vse za nepozabne noči pod zvezdami

Gremo na pot

Začutite veter v laseh in pozabite na skrbi, ko vijugate proti svojemu cilju.

Za brezskrbna potovanja s kolesom ali motorjem izberite opremo za kampiranje McKinley Travel, ki je bila ustvarjena z mislijo na cestne nomade. Zato jo poleg kakovosti odlikujeta nizka teža in so vsi izdelki narejeni tako, da zavzamejo čim manj prostora.
Poglej si ponudbo šotorov, spalk, podlog, stolov in zložljive posode, s katerimi bo naslednja noč pod zvezdami toliko bolj udobna.

Kotiček za najmlajše raziskovalce

Otroci naravo doživljajo povsem drugače, kot odrasli. Naj začutijo njen objem ter se prepustijo raziskovanju vseh njenih skrivnosti in čudes varno in brezskrbno.

Nasveti za kampiranje iz našega bloga

Šotori za avanturiste

Bivanje v naravi je lahko tudi svojevrstna pustolovščina. Šotor pri tem poskrbi za zavetje in udobje. Tisti najbolj avanturistični...

Preberite več
Kako narediti kampiranje bolj privlačno za otroke?

Ali razmišljate, da bi svoje otroke peljali na kampiranje? Marsikdo je morda mnenja, da je kampiranje z majhnimi otroki naporno.

Preberite več
Čas je za piknik!

Pred nami je sezona lepega in toplega vremena in marsikdo že nestrpno čaka na prvo priložnost za organizacijo piknika. Ta predstavlja vse bolj priljubljen način druženja na domačih vrtovih, vikendih ali v naravi.

Preberite več
Kampiranje z otroki

Nikoli ni prezgodaj, da začnete kampirati z otroki. Narava vsem ponuja popolno čutno izkušnjo, družinsko kampiranje pa je odličen način, da tudi najmlajše seznanite z radostmi bivanja na prostem in njegovo preprostostjo.

Preberite več
Nujna oprema za kampiranje v naravi

Brez ustrezne opreme boste na kampiranju najverjetneje občutili pomanjkanje udobja. Vse skupaj pa hitro postane preprostejše in varnejše, če v načrtovanje takšne aktivnosti na prostem vložite nekoliko več časa.

Preberite več
Od družinskega do potovalnega šotora

Kampiranje je še toliko prijetnejše in varnejše, če si seveda izberete pravo lokacijo. Poskrbite za prostor s kar se da prijetno okolico in primernim terenom.

Preberite več
Kampiranje – da ali ne?

Kampiranje zagotovo predstavlja eno izmed najbolj priljubljenih oblik počitnic. Le kaj je lepšega kot bivanje v neokrnjeni naravi, daleč od mestnega vrveža...

Preberite več
Greste kampirat? To so stvari, ki jih ne smete pozabiti

Kampiranje je zelo prijeten, zabaven, zdrav, družaben, vesel in vsestransko koristen način preživljanja počitnic.

Preberite več
Popotniški minimalizem

Ko se človek nekaj dni potika po naravi, se zelo približa svojemu bistvu. Tam spozna, kako malo je pravzaprav potrebnega za osnovno preživetje.

Preberite več
Spalne vreče in blazine

Kvaliteten spanec je ena izmed osnov dobrega počutja. To velja vsak dan, kjerkoli in kadarkoli. Tudi bivanje v naravi ni nobena izjema.

Preberite več
10 razlogov za kampiranje
10 razlogov za kampiranje

Kampiranje je zagotovo eden izmed najbolj naravnih načinov preživljanja počitnic. Nekateri taborijo že od otroških let, drugi ga začnejo spoznavati nekoliko kasneje.

Preberite več