Japonke

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 62

24   60  

Izdelki 1-24 od 62

24   60  

Japonke v neštetih vzorcih in barvah za ženske

V predelih sveta, kjer vseskozi vladajo poletje, toplo vreme in vroče temperature, prisegajo na enostavna obuvala, ki jih le nataknemo na noge, poleg tega pa omogočajo nenehno zračenje in hlajenje stopal. V žargonu jim pravimo japonke oz. japanke. Spominjajo sicer na obuvala, ki jih nosijo v deželi vzhajajočega sonca, a v resnici jih bolj povezujemo s sončnimi deželami Azije in Južne Amerike ali pa številnih otočij, kjer ljudje živijo tako rekoč na plaži. Najraje so bosi, če pa se morajo obuti, si na hitro nataknejo japonke. Gre za preprosto obuvalo, ki je izdelano iz gumijastega podplata, opremljeno pa je s posebnim trakom, ki poteka med stopalnim palcem in kazalcem ter skrbi, da obuvalo ostaja na svojem mestu.

Številne različice

Seveda smo to obuvali hitro sprejeli tudi v naših krajih. Uporabljamo jih predvsem v poletnem času, na počitnicah, na plaži, na bazenu in v vročem vremenu. So idealno obuvalo za poletni dopust. Le kaj je lepšega kot zagorelo ženski stopalo, ki je na ogled v ženskih japonkah. Iz osnovnih japonk so seveda nastale tudi številne nekoliko bolj dovršene različice, ki ponujajo več blaženja in udobja, poleg tega pa so izdelane iz materialov, ki preprečujejo nastajanje bakterij.. Zelo priljubljene so japonke Crocs, ki ponujajo izdatno mero udobja. Ženske japonke Ipanema so tipičen zaščitni znak Brazilije.

Sicer pa so v spletni prodajalni Intersport na voljo japonke in natikači priznanih znamk, kot so Zaxy, Firely, Nike, Teva, Roxy in številne druge.

Nalaganje…