Ženske polo majice

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

GREEN SERIES

Trajnostni izdelki

14 izdelkov

24   60  
  1. NES TINA, maja, bež

    1 barva

    NES TINA, maja, bež
    20,99 € 29,99 €

14 izdelkov

24   60  

S polo majicami boste vedno in

Ženske so prave ljubiteljice nakupovanja. Ko gre za ženska oblačila, pa to pride še toliko bolj do izraza, saj želijo biti elegantne in privlačne, hkrati pa vedno oblečene po zadnji modi.

Če iščete majice, ki nikoli ne bodo iz mode, potem so to zagotovo polo majice. Te so večna klasika, ki je vedno in, ne glede na trenutne modne smernice. Poleg vsega so izjemno tople, športne in moderne, zato so primerne za najrazličnejše priložnosti.

Kateri so klasični elementi polo majice?

Verjetno se sprašujete, zakaj so polo majice tako posebne. Poleg tega, da jih lahko oblečemo za vsakodnevne opravke, pohode v hribe ali pa za aktivno preživljanje prostega časa, so izjemno udobne za nošenje.

Najhitreje jih prepoznate po njihovem značilnem kroju z ovratnikom, kratki manšeti z gumbom, ki omogoča lažje oblačenje in slačenje, ob straneh pa imajo na bokih dva razporka. To so klasični elementi vsake polo majice, ki jim dajejo poseben modni slog, za poseben modni detajl pa poskrbi žep na prsih majice.

Kako izbrati pravo polo majico?

Pri izbiri polo majic ne boste imele veliko težav, saj so vam na voljo številne živobarvne kombinacije, ki jih lahko prilagodite svojemu okusu. Glede na letni čas se lahko odločate med polo majicami z dolgim ali kratkim rokavom.

Polo majice so večinoma izdelane iz bombaža ali mešanice bombaža in elastana, ki so še posebej udobne za nošenje, saj so raztegljive. Popolno udobje pa boste dosegle le, če boste izbrale sebi najbolj primerno velikost.

Nalaganje…