Slovar akcij

Nočno nakupovanje

V petek, 24.3.2017, velja v spletni trgovini med 20. in 24. uro 30 % popust za oblačila in obutev po rednih cenah in 20 % popust za opremo po rednih cenah. Popust se obračuna, ko izdelek izberete in ga oddate na blagajno. Popust ne velja za že znižane izdelke in izdelke Intersport priporoča.

Dodatni popust

Od 26.1. do 28.2.2017 vam v spletni trgovini in v prodajalnah Intersport po Sloveniji za izbrane in psoebej označene izdelke podelimo dodatni 20 % popust za že znižane izdelke. Popust se obračuna na blagjni.

Izdelki v akciji

Da bi vam še približali ponudbo izdelkov za šport in prosti čas, iz naše ponudbe izberemo izdelke, ki vam jih v določenem obdobju ponujamo po akcijski ceni. Popusti oz. akcijske cene veljajo v prodajalnah po Sloveniji in v spletni trgovini. V spletni trgovini so akcijski izdelki označeni z znakom za akcijski popust -rdeč krog z belim znakom %.

Samo na spletu

Iz naše ponudbe izberemo izdelke, ki jih lahko samo v Spletni trgovini INTERSPORT kupite ugodneje oz. po predstavljeni akcijski ceni (v modri barvi).

Outlet

Izdelki iz preteklih sezon, ki jih zaradi zmanjšanih količin, desortiranih barv in velikosti ponujamo po znižanih cenah. Od 22. do 24.12.2016 unovčite dodatni 10 % popust za vse izdelke iz Outlet ponudbe. Popust velja tudi v prodajalni Intersport Outlet BTC.

Zadetek

Izdelki, označeni z zeleno puščico Zadetek, so izbrani sezonsko aktualni in kakovostni izdelki, ki so v določnem obdobju naprodaj po posebej ugodni ceni oz. z odličnim popustom.

Klub Intersport – posebna ponudba

Člani kluba INTERSPORT ste vsak mesec deležni posebnih ugodnosti in popustov pri nakupih v prodajalnah INTERSPORT. Izbrani izdelki ali kolekcije, ki so posebej znižani za člane Kluba Intersport, so v spletni prodajalni označeni s klubskim znakom. Ob nakupu v spletni prodajalni, se morate, da bi unovčili klubsko ugodnost, najprej registrirati. Kot registriranemu uporabniku in članu Kluba, bo izdelek, ko ga boste dodali v košarico, obračunan po klubski ceni. Še niste član kluba Intersport? Včlanite se še danes. Več informacij o članstvu dobite na www.klubintresport.si

Intersport priporoča

Za vsako sezono iz svoje ponudbe izberemo izdelke priznanih ali ekskluzivnih blagovnih znamk, ki imajo po našem mnenju najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Te izdelke označimo z INTERSPORT priporoča in jih po navedeni akcijski oz. trajno znižani ceni ponujamo do sezonskih znižanj.

Pika ugodnosti

Za imetnike Pika kartice vsak mesec pripravljamo številne ugodnosti, da bi pri nakupih v prodajalnah INTERSPORT prihranili, ob tem pa z nakupi z modro, zeleno ali zlato Pika kartico z vsakim nakupom, tudi v spletni prodajalni, zbirate bonitetne Pike, ki vam lahko v bonitetnem obdobju prinesejo dodaten prihranek v višini 5, 50 ali celo 210 evrov!

Bonitetna lestvica
Skupna vrednost nakupa v EURŠtevilo zbranih pikPrihranek v EUR
2502505
1.2501.25050
3.5003.500210

Nakup na obroke s Pika kartico

Z zeleno ali zlato Pika kartico lahko vaš nakup v prodajalnah INTERSPORT (tudi v spletni prodajalni) poravnate v obrokih, in sicer do 12 obrokov (brez obresti). Pogodbo za obročno odplačilo do 12 obrokov lahko sklenete po 2 mesecih rednega poslovanja. Bonitetne pike prejmete samo za znesek prvega obroka. Brezobrestno obročno odplačevanje ni možno z družinsko plačilno-kreditno Pika kartico. Več o Pika karticah na https://www.mercator.si/si/pika/kartice/

Jamčimo najboljšo ceno pri nakupu tekaških copat

Jamčimo najboljšo ceno za vse modele tekaških copat v zalogi prodajaln INTERSPORT. Če boste v katerikoli prodajalni s športnimi izdelki v Sloveniji našli ponudbo za enak model z nižjo ceno, vam ga bomo v prodajalni INTERSPORT prodali po enaki ceni. Če bo potrebno, boste predložili našemu prodajalcu oglas, letak, plakat, kupon ali kak drug dokaz o javni objavi konkurenčne ponudbe v drugi prodajalni. Javna konkurenčna ponudba mora biti pod enakimi pogoji dostopna vsem kupcem v tej prodajalni.

Ponudba o zajamčeni najboljši ceni velja za vse tekaške copate v zalogi prodajaln INTERSPORT in ne velja za ponudbe objavljene za prodajo izključno na internetu. Garancija cene velja za nakupe v količinah, običajnih za gospodinjstvo.
Javna konkurenčna ponudba v prodajalni.

Za javno konkurenčno ponudbo v prodajalni štejemo vsako ponudbo, ki je pod enakimi pogoji dostopna vsem ali večini kupcem v prodajalnah s športno ponudbo na območju Slovenije. Javno objavljene ponudbe za prodajo izključno preko interneta, kataloško prodajo in prodajo po drugih podobnih prodajnih poteh ne štejemo za ponudbo v prodajalni.

Javna konkurenčna ponudba v prodajalni je lahko objavljena v tiskanem oglasu, v televizijskem ali radijskem oglasu, na internetu, plakatu na prodajnem mestu ali drugem mediju, dostopnem vsem kupcem.

Splošne popuste na blagovno znamko ali kategorijo prav tako štejemo med konkurenčne ponudbe v prodajalni, s tem da morajo biti vanjo vključeni modeli, ki jih ponujamo v prodajalnah INTERSPORT. Te ponudbe običajno ne zajemajo ekskluzivnih in drugih modelov, ki jih imamo v ponudbi samo v prodajalnah INTERSPORT, zato za te modele splošnih popustov ne štejemo kot konkurenčno ponudbo.
V tako ponudbo prav tako ne štejemo ponudbe za omejeno količino izdelkov, za desortirane modele, zadnje pare in druge modele, ki so v prodajalnah na voljo v minimalnih količinah npr. enega ali dveh parov.

Ujemi popust

V rubriki Ujemi popust smo zbrali izdelke iz preteklih sezon, ki so naprodaj po posebej ugodni ceni. Ker je večina izdelkov na voljo v majhnih količinah, pohitite in ujemite popust! Ponudba velja do prodaje zalog.