SPLETNA TRGOVINA INTERSPORT

Nakupovanje na spletu

Izbiranje in nakupovanje v Spletni trgovini Intersport je hitro in priročno. Za izvedbo nakupa priporočamo, da se najprej registrirate. To lahko storite že tukaj.

Pregled ponudbe in naročanje v Spletni trgovini INTERSPORT sta mogoča 24 ur na dan 7 dni v tednu. Izdelke izbirate s seznama izdelkov, ki so prikazani na spletnih mestih in jih dodajate v košarico. V posameznih korakih boste lahko izbrali izdelke, način dostave oz. prevzema in način plačila. Poslovanje in naročanje v Spletni trgovini intersport poteka v slovenskem jeziku.

Kupoprodajna pogodba je sklenjena v trenutku, ko Spletna trgovina Intersport oz. ponudnik potrdi naročilo in kupcu po elektronski pošti pošlje sporočilo s statusom »Naročilo potrjeno«. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Ponudnik bo kupca o poteku naročila obveščal po elektronski pošti.

Ponudba v Spletni trgovini Intersport

Ponudba oziroma nabor izdelkov v spletni trgovini se zaradi narave poslovanja prek svetovnega spleta hitro in pogosto spreminja in dopolnjuje.

Pri predstavljanju izdelkov si prizadevamo, da bi v sodelovanju s proizvajalci zagotovili jasne in temeljite informacije o tehničnih in uporabnih lastnostih izdelkov ter fotografije, ki bi izdelke ustrezno predstavile.

Nekatere slike so lahko simbolne, estetske razlike med sliko in dejanskim izdelkom ne vplivajo na tehnične lastnosti samega izdelka.

Cene v spletni trgovini INTERSPORT

V Spletni trgovini INTERSPORT veljajo spletne cene. Te so običajno enake kot v fizični maloprodajni mreži v Sloveniji (razen v franšizni prodajalni Intersport Sevnica), lahko pa se razlikujejo v času posebnih akcijskih ponudb in drugih promocijskih aktivnosti, ki so pripravljene izključno za spletno trgovino.

Vse cene so v evrih in vsebujejo DDV (davek na dodano vrednost), razen če ni izrecno drugače navedeno. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila kupca oziroma so veljavne tiste cene, ki so bile veljavne v času, ko je oddano naročilo prejel informacijski sistem ponudnika.

Kljub skrbi za pravilnost objavljenih informacij se lahko zgodi, da bodo posamezne objavljene cene napačne. V primeru očitnih napak ali v primeru, da se cena izdelka bistveno spremeni med obdelavo naročila, si pridržujemo pravico do odstopa od nakupa.

Stroški dostave niso vključeni v ceno izdelkov.

Račun za nakupljene izdelke in storitve boste prejeli skupaj s paketom z nakupljenim blagom. Spletni obrazec naročila, ki ga izpolni kupec ob naročilu, ne velja kot račun. Ponudnik v svoji bazi hrani elektronsko kopijo poslanega računa.

Kontaktne informacije

Spletno trgovino INTERSPORT upravlja INTERSPORT ISI, d.o.o. Cesta na Okroglo 3, 4202 Naklo.

Če želite direktno komunicirati s Spletno trgovino INTERSPORT, pokličite na telefonsko številko +386(0)80 8099, vsak dan od ponedeljka do petka, od 8:00 do 16:00 ali pošljite vaše sporočilo na elektronski naslov spletnatrgovina@intersport.si