Dostava ali osebni prevzem

Za nakupe, opravljene v spletni trgovini Intersport ponujamo naslednji možnosti dostave:

Dostava na vaš naslov

Pogodbeni partner Pošta Slovenije bo naročene izdelke dostavil na vaš naslov kamorkoli v Sloveniji. Mogoča je tudi dostava v popoldanskem času po 16. uri (če to storitev omogoča vaša lokalna izpostava Pošte Slovenije). V izjemnem primeru paketa večjih dimenzij ali mase, se bomo za način dostave dogovorili po potrditvi naročila.
Blago bomo dostavili na vaš naslov v 5-ih do 7-ih delovnih dneh.

Dostava v tujino ni mogoča.

Cena vključuje dostavo do vhoda v vašo stavbo.

Cena dostave:

  • 3,99 EUR za nakupe do 80 EUR (redna ali popoldanska dostava s Pošto Slovenije),
  • brezplačno za nakupe nad 80 EUR.
  • Izjema so paketi oz. izdelki, ki zaradi svojih mer, mase ali drugih posebnih značilnosti zahtevajo posebno obravnavo. Za te izjemne pošiljke bo cena dostave zaračunana po trenutno veljavnem ceniku

Osebni prevzem v izbrani prodajalni INTERSPORT

Naročeno blago lahko prevzamete in tudi plačate v eni izmed prodajaln, ki so kot možnost navedene v Spletni trgovini Intersport. To lahko opravite v rednem delovnem času prodajalne, s tem da boste po potrditvi naročila prejeli tudi obvestilo, da lahko blago že prevzamete. V primeru, da po prejetju obvestila blaga ne prevzamete v 7. delovnih dneh bomo vaše naročilo stornirali.

Cena: brezplačno.

Seznam prodajaln za osebni prevzem se izpiše v procesu nakupa.

Rok dostave

Predviden rok dostave za blago kupljeno v Spletni trgovini Intersport je 5 do 7 delovnih dni. Rok začne teči, ko je naročilo potrjeno s strani spletne trgovine oz. prvi delovni dan po oddaji naročila. V primeru hkratnega nakupa več izdelkov bo vaše naročilo dostavljeno na željeni naslov, ko bodo na voljo vsi izdelki.