Tekaški brezrokavniki

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

10 izdelkov

24   60  

10 izdelkov

24   60  

Med tekom je pomembno biti viden in dobro videti

V poletnem času lahko na številnih površinah vidimo polno tekačev – po gozdnih poteh, ulicah in še kje. Že jeseni njihovo število precej pade, saj jih dež, mrak in ne nazadnje tudi megla v veliki meri odvračajo od tovrstne aktivnosti. Kljub temu pa pravih ljubiteljev teka tudi slednje ne prežene iz narave. Za to je seveda potrebna precej močna volja in nekaj prilagoditev. Potrebno je seveda prilagoditi tudi tekaške hlače in tekaške jakne. S tem se učinkovito ne nazadnje poskrbi tudi za samo varnost oziroma zdravje.

V hladnejšem času leta so torej oblačila za tek nekoliko drugačna oziroma prilagojena. Izjemno dobrodošli so tudi tekaški brezrokavniki s posebnimi odsevniki. Slednji poskrbijo za še večjo vidnost oziroma varnost. V tem času so skorajda nujni še kapa, zaščita za vrat in ne nazadnje rokavice.

Sodobno zasnovana tekaška oblačila se odlikujejo tudi po večjih ali pa manjših odsevnih trakovih

Za sodobna oblačila, ki so namenjena teku, je značilno, da imajo že všite večje ali manjše odsevne trakove. S tem se praviloma na primer ponašajo skorajda vsi tekaški brezrokavniki. Vsi se moramo zavedati, da mokra cesta lahko dobesedno požre svetlobo avto luči, posledično je tekača na cesti precej težko opaziti. Tekači bi se morali torej obleči čim bolj odsevajoče.

V ta namen so torej zaželene vetrovke z odsevniki ali pa varnostni brezrokavniki za tek, ki imajo precej široke odsevne trakove. Odlična rešitev pa je ne nazadnje zagotovo tudi čelna svetilka.

Nalaganje…