Trak za tek

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

15 izdelkov

24   60  

15 izdelkov

24   60  

Zagotovo daleč najbolj dobrodošel pribor za tek

Dobro ozaveščeni tekači ne poskrbijo zgolj za kakovostna tekaška oblačila ter obutev, temveč tudi za številne dodatke ali pa pribor. Nekateri takšni kosi opreme so zaželeni še posebej v določenem letnem času. Pozimi so na primer skorajda obvezne tekaške rokavice. Sicer pa med pribor za tekača navadno prištevamo še vsaj kapo ali trak za tek, bidon, nahrbtnik ali torbico oziroma pas za tek. Športni trak za ušesa je na primer prav tako predvsem dobrodošel v hladnejšem času oziroma tedaj, kadar je veter močnejši. Takšen pribor oziroma pripomoček torej ni zaželen samo pri teku, temveč tudi pri drugih vadbah.

Na izbiro pripomočkov so še posebej pozorni vsi tisti, ki se pripravljajo na maraton ali pa trenirajo za kakšno drugo vrsto tekmovanja. Z rednimi treningi je v tem primeru potrebno nadaljevati, in to ne glede na letni čas. V bolj ekstremnih razmerah so pripomočki še toliko bolj koristni in skorajda nujni.

Da vaša ušesa med tekom ne bi izgubljala toploto

Med tekom ali pa kolesarjenjem v zimskem času so zlasti izpostavljene roke oziroma dlani, ne nazadnje tudi glava, skupaj z ušesi. Za zaščito rok lahko odlično poskrbijo kakovostne športne rokavice. Za zaščito ušes in glave na sploh pa športna kapa ali pa športni trak za ušesa.

Na trgu so na voljo posebni seti, ki vključujejo tako kapo oziroma trak kot tudi športne rokavice. S takšnim kompletom je lahko prav vsak športnik, ne glede na to, ali je rekreativec ali profesionalec, odlična pripravljen na prav vse vremenske razmere.

Nalaganje…