Tekaške rokavice

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

13 izdelkov

24   60  

13 izdelkov

24   60  

Tekaške rokavice se odlično odrežejo v hladnejšem obdobju leta

Dejstvo je, da vse več ljudi teče ali pa se ukvarja s katero od drugih priljubljenih športnih aktivnosti. Ključno pri vadbi pa je tudi to, da poskrbimo za kar se da kakovostno in funkcionalno športno opremo in obutev. Prav tako so dobrodošli tudi številni dodatki. Ti aktivnost lahko naredijo še bistveno prijetnejšo, udobnejšo in ne nazadnje tudi varnejšo.

Zagotovo je tek v zimskem času precej drugačen od tistega v poletnih jutrih ali večerih. Vremenske razmere so lahko povsem drugačne, zato je treba tudi opremo nekoliko prilagoditi. Pozimi vsak pravi odgovorni tekač na sebi nosi tudi tekaške rokavice.

Kakšen material je najprimernejši za rokavice za tek

Če menite, da je popolnoma vseeno, kakšne rokavice oblečete za tek, se precej motite. Bistveno je, da izberete takšne rokavice, ki so izdelane iz primernega materiala. Ta mora biti obvezno dobro odporen na veter, prav tako tudi vodoodbojen. Zaželena je tudi podlaga iz flisa, ki učinkovito greje roke tekača med opravljanjem treninga.

Sodobno krojene tekaške rokavice so zasnovane s precej izboljšano tehnologijo – na primer s tehnologijo zaslona na dotik. To tekačem in drugim športnikom zagotavlja brezhibno izkušnjo, in to na katerem koli zaslonu pametne naprave, ne da bi morali za to snemati rokavice. Odlična izbira so tudi rokavice za tek, ki imajo na hrbtni strani odsevnike. Tekači s tovrstnimi rokavicami so zato odlično videni tudi ponoči.

Vzdrževanje tekaških rokavic

Praviloma se tekaške rokavice perejo kar na roke oziroma ročno. Operejo se samo s hladno vodo. Pri tem ni dobro uporabljati sušilnega stroja, prav tako rokavic ne likamo. Odsvetuje se tudi uporaba belil.

Nalaganje…