Športni trak za glavo

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 54

24   60  

Izdelki 1-24 od 54

24   60  

Ko vas na poti ujame veter ali pa prepih

Včasih se s kolesom ali peš kar preveč na hitro odpravite od doma. Morda vas kdo od družinskih članov oziroma bližnjih svari pred tem, da niste dovolj dobro opremljeni, a vi jih ne poslušate kaj dosti, saj je zunaj vreme povsem ugodno za vaše zahteve. Šele kasneje ugotovite, kako prav bi vam na primer prišel kakšen trak za ušesa oziroma naglavni trak, saj vas povsem nepričakovano ujame veter ali morda prepih, ko ste kje za hip postali.

Tudi sicer so trakovi za ušesa izjemno dobrodošli pripomočki, in to za vse aktivnosti, ki jih opravljate na prostem. Trak za glavo vam lahko dobro dene tudi zunaj na vrtu, ko na primer sadite ali sejete. Čeprav vam v danem hipu rahel vetrc povsem prija, se kasneje lahko izkaže za precej neprijetno zadevo, saj vas nepričakovano prične boleti glavo, vnamejo se dlesni in še kaj bi se našlo.

Naglavni trakovi dobrodošli tudi v športne svetu

Posebna kategorija trakov za ušesa oziroma trakov za glavo je zagotovo športni trak za glavo oziroma športni trak za ušesa. To vedo povedati tako rekreativci kot profesionalci. Takšni naglavni trakovi so zasnovani nekoliko drugače oziroma so izdelani iz prav posebnih materialov, ki so prilagojeni tudi na samo intenzivnost vadbe.

Športni trak za lase pa je še toliko bolj dobrodošel za vse tiste, ki imate nekoliko daljše pa tudi gostejše lase. Uporabite ga tedaj, ko vas lasje pri vadbi ovirajo.

Kje kupiti trak za lase različnih vrst

Omenili smo nekaj različnih trakov, s katerimi lahko na dovolj učinkovit način zaščitite svoja ušesa ali pa glavo. Takšen koristen pripomoček vam je praviloma na voljo v vseh dobro založenih specializiranih prodajalnah s športno opremo.

Našli jih boste tudi v kategoriji izdelkov, ki so poimenovani na primer ženske kape ali ženski klobuki ali pa moške kape ali moški klobuki.

 

Nalaganje…