Nahrbtniki za prosti čas

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 161

24   60  

Izdelki 1-24 od 161

24   60  

V spremstvu nahrbtnika na najrazličnejše lokacije naše prelepe dežele

Ko odhajate na pot – z avtom, kolesom ali morda kar peš –, se vam splača s seboj odnesti kakšen nadvse priročen nahrbtnik, dobro lahko koristi tudi privlačno zasnovana športna torba. Takšna oprema je nadvse dobrodošla, če ne kar nujna zlasti za pohodništvo, a so pohodniški nahrbtniki že na prvi pogled videti nekoliko drugačni. Velik pomen pri izbiri takšnih pripomočkov imajo zagotovo tudi blagovne znamke oziroma proizvajalci.

Med najbolj cenjenimi so vsekakor Nike nahrbtnik, Under armour nahrbtnik, konkurenco jima delajo tudi Mckinley nahrbtnik in Puma nahrbtniki. Nike nahrbtniki so dobro razpoznavni že po mogočni kljukici, ki že leta dolgo krasi njihove izdelke. A to še zdaleč ni edini razlog, zakaj se je vendarle dobro odločiti za njihov nakup.

Prostorni, funkcionalni in lepi nahrbtniki za na pot

Vsi omenjeni nahrbtniki se ponašajo z vsaj tremi izjemno pomembnimi prednostmi. To so izjemna prostornost, čeprav na videz morda ne deluje tako, nadpovprečna funkcionalnost in lep izgled. Vse to pripomore, da je pot v hribe ali pa poganjanje pedal precej bolj udobno in prijetnejše.

Nahrbtniki za planinarjenje se pogosto lahko uporabijo tudi za različne druge namene. V resnici vas lahko pospremijo na katero koli želeno lokacijo naše prelepe dežele. Četudi vas mikajo kolesarski nahrbtniki in imate pri roki kakovostno zasnovan pohodniški nahrbtnik, vas ta lahko pospremi tudi na kolesarski turi.

Nahrbtniki in torbe za predstavnike močnejšega spola

Na trgu je na voljo kakovostna pohodniška oprema za vse spole in generacije. Izbirate lahko med moškimi, ženskimi pa tudi otroškimi nahrbtniki. Za slednje je značilno, da so najpogosteje precej barviti, nekoliko manjši in izjemno simpatično zasnovani.

Za moške športne torbe ali pa nahrbtnike pa je značilno, da so praviloma večji kosi opreme, tako kot se to spodobi. Predstavniki močnejšega spola namreč lahko v hrib ali pa kam drugam prinesejo precej več teže kot ženske ali pa otroci.

 

Nalaganje…