Kopalne brisače za plažo

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

8 izdelkov

24   60  
 1. Urh NEŽA, brisača, bež

  4 barve

  Urh NEŽA, brisača, bež
  16,09 € 22,99 €
  i
  Prejšnja cena: 16,09 €
 2. Urh NEŽA, brisača, večbarvno

  4 barve

  Urh NEŽA, brisača, večbarvno
  16,09 € 22,99 €
  i
  Prejšnja cena: 16,09 €
 3. Urh NEŽA, brisača, modra

  4 barve

  Urh NEŽA, brisača, modra
  16,09 € 22,99 €
  i
  Prejšnja cena: 16,09 €
 4. Urh NEŽA, brisača, modra

  4 barve

  Urh NEŽA, brisača, modra
  16,09 € 22,99 €
  i
  Prejšnja cena: 16,09 €
 5. Urh AURORA, brisača, večbarvno

  1 barva

  Urh AURORA, brisača, večbarvno
  15,99 € 19,99 €
  i
  Prejšnja cena: 15,99 €
 6. Urh AURORA, brisača, večbarvno

  1 barva

  Urh AURORA, brisača, večbarvno
  15,99 € 19,99 €
  i
  Prejšnja cena: 15,99 €

8 izdelkov

24   60  

Česa vse ne smete pozabiti odnesti na plažo?

Poletje je čas počitnikovanja in najpogosteje se skupaj z bližnjimi odpravimo kar na morje. K sreči nam tudi naša dežela ponuja nekaj prečudovitih obmorskih krajev, zato pot do morskega zraka niti ni tako dolga. A še preden se odpravimo na zasluženi morski počitek, si moramo pripraviti seznam opreme, ki jo bomo nujno potrebovali. Seveda bo prav prišel tudi kakšen dodatek, ki bo samo povečal udobje in prijetno vzdušje.

V prvi vrsti so na seznam umeščena tudi oblačila za plažo in vodne športe pa tudi druga oprema, kot so plavalna očala. Kopalne brisače so skorajda samoumevne, ne smemo pozabiti niti na učinkovito zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki. V tem primeru lahko odlično koristijo kakovostna sončna očala, klobuček ali kapa s šiltom ter seveda tudi visokokakovostna krema za sončenje.

Je vseeno, kakšna je izbira kopalne brisače za plažo?

Omenili smo, da so kopalne brisače nekaj povsem samoumevnega, kar zapakiramo v svoje potovalne kovčke. Ob tem pa seveda ni vseeno, kakšna je tovrstna brisača. Na sploh je značilno, da so brisače za morje precej večjih dimenzij v primerjavi s tistimi, ki jih na primer uporabljamo doma v kopalnici.

Na morju, ob bazenu in ob drugih vodnih površinah so zelo dobrodošle dobro vpojne brisače. Zanje je namreč značilno, da se lahko izjemno hitro sušijo. Jasno pa je, da se morate ob vodi stalno brisati, zato je suha brisača še toliko bolj zaželena. Ker je tovrstne brisače v resnici potrebno vsak dan sproti prati, je dobro, da so čim bolj vzdržljive. Dejstvo je, da jih bo vsaj malce načel tudi klor.

Potovalne brisače za najmlajše družinske člane

Svoje malčke morate že zelo zgodaj navajati na odgovornost. Zato je prav, da si za počitnice kar sami kak dan prej spakirajo svoje mini kovčke. Vanje naj spravijo tudi otroške brisače, ki so nekoliko manjše. Navadite jih, da skrbno pazijo nanje, jih dajo sušiti na primerna mesta, pripravijo za pranje in tako dalje.

Nalaganje…